Super kebab w Gdańsku Oliwie polecam (1) Chcesz smacznie i tanio zjeść to idź do kebabu super obsługa super jedzenie Basia Jedzenie pyszne (1) Jedzenie pyszne, obsługa fatalna - nie kojarzą obsługiwanych osób, nie wiedzą... sowcia Niepoważne podejście do klienta (1) Na trzy wizyty tylko raz udało nam się zjeść obiad. Pierwszy raz wybraliśmy... Agi
Adam - opinia (4) Jest zabawne to co Pan mowi o jakosci podawanych dań,akurat byłem przy... Adam Zadowolony (1) Jadłem w Lolo Thai kilka razy, próbowałem różnych potraw i zawsze dania były... zadowolony ogólnie ok (1) Burgery nie powalają smakiem, ale złe nie są; trochę suche. obsługa miła i... Paola PYSZNIE POLECAM :) (1) Rybka pyszna, obsługa bardzo miła, kącik dla dzieci. Polecam! Aga Masakra (1) Czekaliśmy 50 minut.... Jedzenie przeciętne..... Podszedłem do kelnerki i... Hvpb Smaki orientu :) (1) Można u Was bardzo smacznie zjeść w dobrej cenie. Obsługa - przemiły Pan, na... Pawel_Lo Polecam (1) Jedzenie najlepsze . Wyglad niestety nienajlepszy ale jedzenie na 10/10 !!! O uwaga na ceny (1) jedzenie smaczne, szkoda jedynie że strona www nieaktywowana. Moza się... smakosz Palce lizać! (1) Byłam,jadłam i na pewno wrócę!:-) Gorąco polecam! Kebab najlepszy w mieście,... Otwarta na nowe smaki Obsługa bardzo słaba (1) Arogancka i słaba obsługa w kontakcie telefonicznym. Składam skargę Pani,... Edek Najgorsza pseudo tajska kuchnia! (1) Odradzam tym, którzy znają kuchnie Thai, potrawy, które zamówiliśmy nawet... Jola Pysznie,szybko,tanio (1) Wyśmienity makaron i smaczny sos.Bardzo miła i uśmiechnięta obsługa.Czysto i... Ania Pasta House (1) Doskonala jakosc potraw przyczynila sie do tego, ze Pasta House zostanie moim... Iza Najlepszy lokal z makaronami w Trojmiescie! (1) Zdecydowanie najlepszy lokal z makaronami w Trojmiescie - miła obsługa,... Filip Asia Hoanmy (1) Smacznie, szybko, duzo i w rozsadnych cenach :) wielokrotnie bywamy z rodzina... Agata Smacznie (1) +dobre miejsce, łatwy dojazd +schludnie wyglądające miejsce +zróżnicowane... nickk Polecam- najsmaczniej w Sopocie (1) Od 2009 roku, kiedy tylko jestem w Trójmieście, obiad (czyli pyszna sola)... magicznezakatki.blogspot.com