Pizza smaczna, burger jak w MC. Beznadziejne 'mięso' (3) Jeżeli już to tylko pizza! Ludzie którzy piszą że burgery są 'przepyszne'... Zawiedziona Przepysznie (1) Lokal nieduży ale bardzo przytulny, jedzenie świeże, smaczne co ważne krótki... Zadowoleni klienci Dlaczego tak pikantnie? (2) W ciągu ostatniego miesiąca jadłam w BioWay'u 3-krotnie: raz na Wałach... Nell
Dno dna (1) Mialam okazje wygrac pizze w konkursie organizowanym na FB.Lokal schludny... monika Smaczne , polecam (1) Ogolnie racja , nie zawsze zamowienie jest kompletne , zdarzają sie pomyłki ,... michal kiedys super ....teraz tragedia.....juz nie przyjde (1) Co sie stalo z jedzeniem...wczoraj warzywa po bengalsku z surowkami.-Pani... natalia Spaghetti Bar Niko (1) Małe porcje, złej jakości składniki. Niestety krótko po wizycie w barze... Klient Polecam wszystkim,sprawdźcie sami (1) Pyszne obiady, duży wybór sałatek,jeszcze lepsze ciasta domowego... Krzysztof Pyszna rybka!! (1) Polecam zagrode rybacką, fajny lokal! pyszna rybka!!! miła obsługa!! warto... Larysa Zysko Wow! (1) Nie spodziewałem się czegoś tak smacznego! Kurczak dopiero co smażony,... Paweł Wspaniałe! (1) Byłam już tutaj 3 razy, nigdy się nie zawiodłam. Świeżo, smacznie, niedrogo,... Michalina Trafiona sałatka z dodatkiem ananasa (1) W zeszły weekend w szaleństwie zakupów przedswiatecznych zakupilem salatke.... bookman NIE POLECAM (1) Jedzenie fatalne.. jedna osoba obslugiwana nawet 10minut .. cały talerz... gość Nowy lokal z kurczakami - konkurencja kfc (1) Niepozorne z zewnątrz, ale zaskakuje jakością. Mega polecam tortille z... Magda pub 1 klasa! (1) ŚWIETNE JEDZENIE, MEGA DUŻY WYBÓR PIWA ALKO I O% REWELACJA! maliniak Miła atmosfera pyszna ryba (1) Bardzo polecam miła obsługa, rybka świeża pyszna chrupiąca . Fajne miejsce... Joanna ... (1) Pycha! Polecam wziąć miks pierogów. ... Spaghetti (1) Bardzo polecam! Spaghetti rewelacyjne, sosy bardzo pyszne, porcję uczciwe... Bidzio Gusteau - opinia (1) Jestem Waszym klientem od początku istnienia na Politechnice. Gustuje w... Gusteau Bezglutenowy swiezy przepyszny makaronik !!! (2) Jedyne miejsce w Gdansku gdzie moge zjesc pyszny I swiezy makaron, a w... Kasia