Świetne jedzenie - jak orginał! (1) Witam, byłem u nich już kilka razy i nigdy się nie zawiodłem ale wczoraj to... Piotr Problemy z obsługą (1) Byłam dziś z rodziną na późnym obiedzie w tej restauracji. Rozumiem... Monika Odradzam!Nie polecam! (1) Na fb tapas rybki moja opinia została usunięta ! Mam nadzieję,że tutaj się to... Nie polecam
Ewa - opinia (1) Jedzenie bardzo pyszne, domowe. Duży wybór potraw, możliwość kompozycji... Ewa Polecam!!! (1) Po pierwsze obsługa. Miła nienachalna Pani w okularach. Po drugie Menu... Piotr LIPA JAKICH MAŁO (1) Skończyły się czasy kiedy w Loveat były fajne, świeże, kanapki i sałatki.... Zawiedzony Ziemniak rządzi! (1) Z okazji obiadu odwiedziliśmy z chłopakiem lokal pierwszy raz. Wystrój bardzo... Mokka OK (1) Byłem pierwszy raz, ale przy następnym pobycie w Trójmieście wstąpię znowu :) Wiesław Bardzo oryginalne miejsce - godne polecenia. (1) Drugiego takiego miejsca w naszym pięknym Trójmieście nie ma. Widok z tarasu... Miłośnik spacerów odradzam (2) Sam glutaminian sodu. Dominująca nuta starego oleju i sprawdzona sztuczka z... bla To jest jakas masakra (1) Fajnie, że tanio, ale jakość potraw jest naprawde niska. Bardzo się... ulff Słabo, nie polecam (1) Jadłem pizzę i frytki. Pizza ledwo jadalna, frytki nie dość że przesmażone to... niezadowolony Pyszny makaron, super miejsce (1) Trafilam tu przypadkiem pierwszego dnia pobytu i tak na 4 dni trzy razy... Mariola jedna wielka tragedia !!! (1) A wiec tak frytki suche jak by leżały 10 dni w oleju . Nalesniki z nutella... Natalia Odradzam szczerze ...lepszy spożywczy (1) Wróciłem przed chwilą - nabrałem się że to stary A-Dong - w sali jadalnej... Miki super miejsce (1) Fantastyczna,przemiła obsługa. Zawsze (kilka lat stałego odwiedzania ) świeża... MWW Ogromny zawód (1) Przychodzimy tu z rodziną od lat, niestety obsługa jest zawsze taka sama-... Była stała klientka ok (1) Jestem uzależniona od zdrowego jedzenia. Weszło mi to w krew odkąd... luka Przyjemne wnętrze czego o jedzeniu powiedzieć nie można...:/ (1) Pomysł z kuchnią widoczną dla gości super tyle że trzeba liczyć się z... Gość z dziećmi fajne miejsce (1) Fajnie ze pojawiają się miejsca, w których możesz zjeść dobrze i zdrowo. Nie... Aneta