Gorzkie i tłuste mięso (1) Gorzkie i tłuste mięsko , zamówiłam chickenburgera za 12 zł w kształcie... Grażyna_Opole STYPA (1) Moje opinia dotyczy poczęstunek na stype, zamówiłem obiad i zimne zakonski na... Jarek Kurczak z rożna. (1) Dosyć często jadam kurczaki z rożna. Kurczak który otrzymałem z tego lokalu... Pawel
zadowolony (1) Korzystalem juz 6 razy w przeciagu ostatnich 2 miesiecy. Zawsze mila obsluga,... Chris Początki z rozmachem a teraz pozostał tylko slogan pasta house (1) Od początku istnienia chodzimy z Mężem regularnie na pasty. Otwarcie i... kobieta Ola - opinia (1) Słyszałam dużo pochlebnych opinii na temat Zagrody Rybackiej, dlatego w końcu... Ola ok (1) Miejsce ciekawe z bardzo fajnym klimatem. Obsługa ok. Zamówiony makaron z... cin Pyszne leczo z cukinią! (1) Ostatnio odwiedziłem Wagę Smaków w Galerii Przymorze, zjadłem leczo z kaszą... Jacek Nie da się gorzej (2) Po pierwsze sam wygląd lokalu (mało przestrzeni, parę wysokich taboretów)... wkurzony głodomór Bardzo polecam to miejsce (1) Jadam tam niemal regularnie - co najmniej 2-3 razy w miesiącu już od roku. W... Marcin Polecam (1) Nowy bar na Rozstajach z prawdziwie domowym jedzeniem. Sporo stolików.... TomStar Dobre jedzonko :) (1) Pyszne noodle, podane w nietypowy sposób. Przystojni kelnerzy ;),... anka mega! (1) Kiedy przyjechałam do Gdańska przez deszcz wraz z mama wstapilam do baru u... rozowo wlosa Profesjonalna obsługa dużych grup. (1) W lipcu i sierpniu br. korzystałem z usług Baru Żuławskiego przy obsłudze... Michał Kościuk Wszystko suuuuuper! (1) Jakość jedzenia i napojów bardzo dobra! A obsługa wyśmienita! Gość Ze***ste jedzonko (1) Witam .czysto...dania podane bardzo gorace.bardzo smaczne...Mila... Piotruś Słaba obsługa (1) Pani za barem wymagała ode mnie abym po zjedzonym posiłku znów czekał w... K Zdecydowanie NIE polecam!!! (1) Żałuję, że wcześniej nie przeczytałam opinii na temat Tapas Rybka...... Jagoda najgorszy azjatycki bar w Trojmiescie (4) lubie azjatycka kuchnie, odwiedzilem wiekszosc barow i restauracji w... Jaco Polecam (1) Bardzo smacznie, szybko i w przystępnych cenach. Brakowało takiego baru na... Robcio