Super! (1) Smacznie i przytulnie! Duży wybór piw, choć de facto nie można nabyć... Trolltunga - Eksperci Norweskieg DRAMAT!!!!! SMRÓD - ODRADZAM!!!!! (1) Witam, z reguły nie pisze opinii o restauracjach ale to co dostaliśmy w... DDD Polecam :) (1) Zamówiłam w mleczarni Placki ziemniaczane ze śmietaną ( za 4szt tylko 4zl !... Sylwia
Bardzo fajna knajpka - makarony rewelacyjne (1) Byłem tam z rodziną i polecam fajne makarony na słodko. Oby tak dalej. Mateusz Nie warto (2) Dobrze, że na ul. Świętojańskiej jest tyle restauracji, bo można zrezygnować... Paweł Nie polecam (1) Naprawdę nie polecam. wszedłem do tego lokalu ze znajomymi w piątkową noc... Klinent Obsługa dramat. (1) Prędkość obsługi pozostawia wiele do życzenia. Stoliki zasyfione, poobklejane... M Skorzystaliśmy jeden raz i o jeden raz za dużo! (1) Jedzenie "przyjechało" po prawie dwóch godzinach. Zimne, a co najważniejsze... Karol Najlepsza kuchnia orientalna w trójmieście (1) Doskonałe, świeże jedzonko, sympatyczny właściciel, który pozna klienta nawet... Aurelia pychota (1) Polecam! Smacznie, sympatycznie i czyściutko. Paula Prawdziwe mięso! (1) W końcu miejsce gdzie można zjeść prawdziwe mięso! Mega smaczne, nie ma się... Kakun Subwey w Sopocie porażka (1) Jedzenie zimne aż nie wierzyłam czy to na pewno Subway mimo podgrzania w... Wiola PawelP7 - opinia (4) Chamska obsługa to kwintesencja tego lokalu. Nikomu nie polecam. PawelP7 Zawód (4) To jeden z nielicznych o ile nie jedyny w pełni japoński 'bar' w Gdyni. Czyli... Solo Pyszne i naprawdę azjatyckie (1) Jedzenie w tym lokalu po prostu ubóstwiam! Pyszne, świeże, i naprawdę... alien Pysznie i naprawdę czuć smak azji (1) Pyszne jedzenie, świeże składniki, miała i sympatyczna obsługa. Poprostu... alien Oloo (1) Dla mnie jedzenie jest u nich rewelacyjnie jeżdżę do nich z Pruszcza bo aż... Oloo Rosół z reklamówki (4) Zamówiłem jedzenie w barze, na dowóz. Dostawca przywiózł 3 dania plus 3 zupy.... Firma mundurowa Warto zaczekać ;) (1) Jedzonko całkiem tresciwe, obsługa miała i ułożona. Czas oczekiwania... Krzysztof Pierwsza i ostatnia wizyta (1) Byłam dziś z chłopakiem w Pyra Barze w Gdyni. Lokal jest dość duży, i tez... Głodna