Przepiękne miejsce! Super jedzenie! (1) Wraz z dziewczyną odwiedziłem Zagrodę rybacką, na samym początku wystrój... MatZ Genialne! (1) Nareszcie coś innego na Przymorzu! Zamówiliśmy z żoną ziemniaka Wybrzeże i... Aleksander bardzo smaczna odmiana (1) nie jestem veganka, kocham mieso ale czasem taka odmiana i zjedzenie czegos... rafa
Tlusto i nie swiezo (1) Rok temu spoko,poł roku spoko,ale dzisiaj to ... takie to wszystko tluste... Tomek OK (2) Wysokie ceny, ładny wystrój, miła obsługa, na talerzu niewiele, warto pytać o... Para z Kasią Zadowolona (1) Jestem właśnie w restauracji i nie zgadzam się z p. Andrzejem. Mintaj w... Gosia Bardzo, pyszne (1) za niewielkie pieniądze zje się smaczne, zrobione na miejscu idealne danie.... Janeczka wszystko super, ale.... (1) Świetny widok, wspaniałe jedzenie, kawy , desery przepyszne, obsługa bardzo... Monika Pysznie! (1) Smacznie i dosyc tanio. Polecam sprobowac pieczonego ziemniaka ! :) Marta pozmieniało się (1) Chodziłam do Green Way'a już dawno temu, lubiłam tam jeść, przed tą większą... Jolanta Polecam ten bar (1) Szczególnie lubię go za zestaw dnia: zupa+2danie+kompot za 15zł. Inne... Mysz Świetne miejsce (1) Dobre jedzenie, szeroka oferta napojów bezalkoholowych jak i z % :) Serniki... Aleksandra Zupka Pikantna- Tapas Rybka---> zdecydowanie nie (1) Ja również podzielam Państwa opinie. W listopadnie 2016 pojechałam nad morze... Ev rewelacja! (1) Jedzenie rewelacja, brak słów, smakuje jak w Korei, obsługa przemiła, na... miłośniczka Korei super (1) Potrawy przepyszne..domowe..ceny niskie..super. polecam Ewa polecam (1) smaczna pizza nie tłusta fajne menu k3jt Pani Kasia (1) Wczoraj miałem przyjemność odwiedzić tę restaurację. Jedzenie pyszne, polecam... Łukasz Kitowski Smacznie, swojsko i niedrogo. (1) Jak w tytule, nic więcej dodawać nie trzeba :) Fabian Fabianowski Polecam! (1) Smaczne pierożki, szczególnie przypadły mi do gustu z pieczarkami i żółtym... Fabian Fabianowski bałagan w sałatce (1) Kupiłam dzisiaj sałatkę i sok ze szpinakiem. o ile sok był naprawdę smaczny o... DD