Rewelacja.... (2) Ludzie jakie Wy tu bzdury piszecie ręce opadają byliśmy tam dzis na kolacji w... Mirek Dobry pomysł, dobre miejsce (1) Polecam dla osób w podróży jak i miejscowych. Dobry wybór, przystępne ceny. Olek rewelacja (1) Trafilismy tu z polecenia i moge z reka an sercu polecic dalej. SUper... matt
bar żuławski (1) bar żuławski to strzał w dziesiątkę ze względu na tryb mojej pracy szukałem... tomasz kłopotowski z żoną barbar Katering godny polecenia (1) W Barze Żuławskim zamawiałem kanapeczki koktajlowe, usługa została wykonana... Piotrek Najpyszniejszy lunch w okolicy! Kanapki miodzio:) (1) polecam nie tylko kanapki, choc te są wybitne :) pewne miejsce na zdrową... ann TRAGEDIA (1) Najgorszy kebab jaki jadłem kebab - prawie sama kapusta kilka kawałków mięsa... Tomek Bardzo kiepsko (1) Zamówiłem butter chicken. Dopłaciłem za większą porcję. Dostałem dosłownie... sss Nie można się dodzwonić (2) Jedzenie bardzo dobre, ale przy próbie zamówienia "na dowóz" oba podane... De Super bar do polecenia :) (1) Mają pyszne jedzenie w dobrej cenie :) MAREK Juicy- super pomysł! (1) Wspaniałe miejsce. Przytulnie, obsługa bardzo sympatyczna. Potrafi doradzić... Takajednacogastrokocha Tak sobie... (1) Zamówienie otrzymaliśmy po dwóch godzinach, zimne (jedynie zupy były... avocado@autograf.pl Eliksir szczęścia (1) W Trójmieście bywamy z żoną często, od wizyty w Eliksirze będziemy odwiedzać... Tomasz K. jedna wizyta (2) Jeżeli ma być na wysokim poziomie, to o godzinie 16.00 MUSI być czysto w... Krystyna Tragedia (1) Zamówiłem kebaba rollo który został podany w folii aluminiowej, która była... ..... Bardzo ładna restauracja z wyjątkowymi daniami. (1) Moim zdaniem jedna z lepszych restauracji w Brzeźnie. Idealny stosunek... Łukasz Tomkowski Godne polecenia !! (1) Ostatnio byłam z chłopakiem na bardzo miłej kolacji w zagrodzie rybackiej i... Klaudia Bardzo smacznie (2) Smacznie, sycąco do tego ładnie i miło. Polecam :) Ania rewelacja (1) jestem bardzo zaskoczona!!! Byłam w restauracji Flunch we Francji i byłam... Krystyna Dla kluchożerców (1) Dziękujemy za pyszne makarony. Późną porą wracając po pracy warto wstąpić i... manamanabags