Nie można się dodzwonić (2) Jedzenie bardzo dobre, ale przy próbie zamówienia "na dowóz" oba podane... De Super bar do polecenia :) (1) Mają pyszne jedzenie w dobrej cenie :) MAREK Juicy- super pomysł! (1) Wspaniałe miejsce. Przytulnie, obsługa bardzo sympatyczna. Potrafi doradzić... Takajednacogastrokocha
Tak sobie... (1) Zamówienie otrzymaliśmy po dwóch godzinach, zimne (jedynie zupy były... avocado@autograf.pl Eliksir szczęścia (1) W Trójmieście bywamy z żoną często, od wizyty w Eliksirze będziemy odwiedzać... Tomasz K. jedna wizyta (2) Jeżeli ma być na wysokim poziomie, to o godzinie 16.00 MUSI być czysto w... Krystyna Tragedia (1) Zamówiłem kebaba rollo który został podany w folii aluminiowej, która była... ..... Bardzo ładna restauracja z wyjątkowymi daniami. (1) Moim zdaniem jedna z lepszych restauracji w Brzeźnie. Idealny stosunek... Łukasz Tomkowski Godne polecenia !! (1) Ostatnio byłam z chłopakiem na bardzo miłej kolacji w zagrodzie rybackiej i... Klaudia Bardzo smacznie (2) Smacznie, sycąco do tego ładnie i miło. Polecam :) Ania rewelacja (1) jestem bardzo zaskoczona!!! Byłam w restauracji Flunch we Francji i byłam... Krystyna Dla kluchożerców (1) Dziękujemy za pyszne makarony. Późną porą wracając po pracy warto wstąpić i... manamanabags Bardzo smacznie! (1) Smaczne domowe jedzenie w nowoczesnym zdrowym stylu! Polecam jak nie macie... ... Po prostu pysznie! (1) Do baru trafilismy przypadkowo ale pyszne jedzenie i jeszcze milsza obsluga... Marta Pierwsza wizyta (1) Jedzenie poprawne, ceny trochę zawyżone. Ale stoliki tak małe, że komplet... Krystyna Fatalna obsługa (1) zdawałoby się subway jak subway. to co jednak "wyróżnia" ten w Madisonie to... Krzysiek pyszny bar (1) Bardzo czesto tam zachodze na pyszne ohuadki suoer cena porcja bardzooo duza... gosia Świetne miejsce (1) Super jedzenie w przystępnej cenie. Miejsce zarówno na obiad jak i posiadówkę... Andrzej przyjemny lokalny pub (1) W końcu pojawiło się przyjemne miejsce, gdzie mozna napić się piwka i coś... E. Bardzo polecam (1) Najlepszy stosunek jakość/cena jaki znalazłem w Trójmieście. Menu czasem jest... Michał