Zachwycony jestem (1) Bardzo pozytywne zaskoczenie! Jak to dobrze że inwestorzy mają co raz... Michał Bez szału (1) Bułki bez szału,podawane w średnich warunkach higienicznych Kryska Miły wystrój,cudowna obsługa, duży wybór (1) Polecam ten bar , jedliśmy tam kilka razy i zawsze braliśmy coś... Kryska
Bar (1) Byliśmy ze znajomymi .W barze wybraliśmy jedzenie.Moja potrawa -cepelin... Aga Super!!!! (1) Super jedzenie, przemiła obsługa szkirek Rozczarowanie od progu (1) Aby nie przynudzać. Jeżeli lubisz: *czekać godz na zamówienie *być... My Od lat bardzo smacznie (1) Jestem raczej stałym klientem, od wielu lat, dodam więc opinię dla baru,... Ksawery Tak jak mówią jest smacznie, zdrowo i sportowo (1) Polecam wszystkim ludziom aktywnym. Regularnie odwiedzam ich po treningach.... Michał Mielona wieprzowina zamiast wołowiny!?! (1) Przyszedłem po raz pierwszy, menu raczej przekąskowe i o to mi chodziło ale... Piotr masakra (2) Nie jestem wybredny ale to był chyba mój najniesmaczniejszy posiłek w życiu.... Andrzej Nie polecam (2) Byłem dzisiaj pierwszy raz w tym barze. Jakość potraw bardzo słaba a ceny... Janek Prawdziwe chińskie jedzenie (1) przepyszne chińskie jedzenie za przystępną cenę Ola Oj, krucho (1) Przykro nam było odkryć, że coś co się nazywa "kuchnia meksykańska" ma... Anna Masakra (1) Na jedzenie czekałam prawie 3 godziny. Gdy dzwoniłam zeby sie dowiedzieć o to... Aga Devolay (1) Nie polecam devolaya w tym bistro, więcej panierki, znikoma ilość mięsa a o... Sandra Pysznie i tanio (1) Zamawiamy z partnerem często jedzenie do domu, jednak nigdy nie byłam tak... Marta Idealnie! (1) Obsługa bardzo miła, jestem bardzo zadowolony. Jeśli chodzi o menu, ma... Kamiyan Na Wypasie Super wszystko (1) Witam ,jestem bardzo zadowolony z waszej dostawy ! Wyznaczony czas 1.30h... Michał C ZAJE**STE (1) Mięso zaje**ste, bułka zaje**sta, surówka zaje**sta, sos ostry... Ło panie... LubieDobreZarcie HOT WOK - warto tutaj wejść i skusić się na pyszne chińskie dania (1) Skorzystałam z oferty baru i jestem bardzo zadowolona. Pierogi chińskie są... Betti