Mielona wieprzowina zamiast wołowiny!?! (1) Przyszedłem po raz pierwszy, menu raczej przekąskowe i o to mi chodziło ale... Piotr masakra (2) Nie jestem wybredny ale to był chyba mój najniesmaczniejszy posiłek w życiu.... Andrzej Nie polecam (2) Byłem dzisiaj pierwszy raz w tym barze. Jakość potraw bardzo słaba a ceny... Janek
Prawdziwe chińskie jedzenie (1) przepyszne chińskie jedzenie za przystępną cenę Ola Oj, krucho (1) Przykro nam było odkryć, że coś co się nazywa "kuchnia meksykańska" ma... Anna Masakra (1) Na jedzenie czekałam prawie 3 godziny. Gdy dzwoniłam zeby sie dowiedzieć o to... Aga Devolay (1) Nie polecam devolaya w tym bistro, więcej panierki, znikoma ilość mięsa a o... Sandra Pysznie i tanio (1) Zamawiamy z partnerem często jedzenie do domu, jednak nigdy nie byłam tak... Marta Idealnie! (1) Obsługa bardzo miła, jestem bardzo zadowolony. Jeśli chodzi o menu, ma... Kamiyan Na Wypasie Super wszystko (1) Witam ,jestem bardzo zadowolony z waszej dostawy ! Wyznaczony czas 1.30h... Michał C ZAJE**STE (1) Mięso zaje**ste, bułka zaje**sta, surówka zaje**sta, sos ostry... Ło panie... LubieDobreZarcie HOT WOK - warto tutaj wejść i skusić się na pyszne chińskie dania (1) Skorzystałam z oferty baru i jestem bardzo zadowolona. Pierogi chińskie są... Betti Najlepsze kanapki w Gdańsku! (1) Serdecznie polecam, cudowna obsługa, pyszne żarcie! Kitek customer (1) The dishes are delished and the prices are friendly. Jaro Iwona - opinia (1) Byliśmy kolejny raz, przystawki rewelacja jak zwykle, śledź ze śliwką... Iwona Szkoda gadać (1) PORAŻKA to słowo chyba najlepiej odzwierciedla tą imitacje chińskiego baru.... wojti Sajgonki (1) Zamawiam sajgonki na wynos i nigdy się nie zawiodłam :) Najlepsze sajgonki w... Demona Smacznie i tanio! (2) Jadamy tam dość często, nigdy się jeszcze nie zawiodłam. Smaczne, różnorodne... lena Zły klient - opinia (1) Kawa latte była zimna, a gorąca czekolada wyglądała jak budyń czekoladowy z... Zły klient Samemu nie zjesz (1) Jedzenie w porządku. Niestety, dowożą tylko powyżej jednego dania, mimo że... Michał