bardzo polecam! (1) od trzech lat niezmiennie uwielbiamy ze znajomymi pizze z Mąki i Kawy; pizza... Kasia Kiedyś-bardzo ok. Teraz-żenada (1) Miejsce bez porównania do tego co było kilka lat temu. Wystrój tandetny, ceny... xyz Przyzwoicie (1) Bardzo fajny plac zabaw dla dzieci. Jedzenie ok. Kuba
Chrupiący kurczak (1) Polecam.Jedzonko pyszne ,wszystko świeżutkie,pachnące,obsługa miła.Polecam... Lucyna Średnio..... (1) Wnętrze nie zachwyca, nie czuć indyjskiego klimatu. Jest brudno, brudno i... Iza Kiepska obsluga (1) Pierwszy raz bylem w restauracji gdzie sie czekalo 40 min zeby tylko zlozyc... Mikus Za drogo (1) Jedzenie jest dobre ale wielkość porcji nieadekwatna do ceny. Chicken pakora... Milka beznadzieja (1) TRAGEDIA..zacznę od klimatu..zero bistro w bistro.Obsługa miła Ale zakręcona.... Pyza pogorszenie (1) początkowo- wiosna 2016- jedzenie było skromne ale solidnie i szczerze... Jeżynka Super obsluga i zawsze świeże jedzenie ! (1) Któryś raz jadłem w Subwauy w Manhattanie, i szczerze polecam ! Obługa super,... Kacper bardzo średnie zapiekanki, bez wyrazu, słabe sosy (1) Zakupiłem kupon z zakupów grupowych, skorzystałem z dziewczyną i: mięso z... Piotr nie polecam najgorsze jedzenie tajskie w trojmiescie (2) zamowilem zupe ostro kwasna z kurczakiem ,zjadlem bo bylem bardzo glodny... tomasz super miejsce (1) polecam wszystkim z całego serca, przyjemnie się siedzi, obsługa nienachalna,... marina WSTYD (2) W żadnym lokalu w jakim byłam jeszcze nigdzie mnie tak nie potraktowano.... gege moje odkrycie gastronomiczne! (1) Ten lokal to moje najnowsze odkrycie na gastronomicznej mapie gdyni. Zawsze... Artur D SŁONE!!!!!!!!!!! (1) Wszystko było przesolone! Fakt: dostawa szybka. Kamil Super! (1) Jadam w tym lokalu dość często , zazwyczaj kiedy nie mam czasu na gotowanie w... Ania Rewelacja (1) Przepyszne jedzenie tworzone z pasją, oryginalna kuchnia chińska fantastyczna... Joanna DRAMAT im dalej od rewolucji tym gorzej (1) Pierszy raz bylismy zaraz programie, bylo smacznie. Ucieszylismy sie ze w... Obelek Doskonała atmosfera i PIZZA (1) Poza tym, że jedzenie jest super, to atmosfera bistro jest ciepła, wręcz... Elle