pogorszenie (1) początkowo- wiosna 2016- jedzenie było skromne ale solidnie i szczerze... Jeżynka Super obsluga i zawsze świeże jedzenie ! (1) Któryś raz jadłem w Subwauy w Manhattanie, i szczerze polecam ! Obługa super,... Kacper bardzo średnie zapiekanki, bez wyrazu, słabe sosy (1) Zakupiłem kupon z zakupów grupowych, skorzystałem z dziewczyną i: mięso z... Piotr
nie polecam najgorsze jedzenie tajskie w trojmiescie (2) zamowilem zupe ostro kwasna z kurczakiem ,zjadlem bo bylem bardzo glodny... tomasz super miejsce (1) polecam wszystkim z całego serca, przyjemnie się siedzi, obsługa nienachalna,... marina WSTYD (2) W żadnym lokalu w jakim byłam jeszcze nigdzie mnie tak nie potraktowano.... gege moje odkrycie gastronomiczne! (1) Ten lokal to moje najnowsze odkrycie na gastronomicznej mapie gdyni. Zawsze... Artur D SŁONE!!!!!!!!!!! (1) Wszystko było przesolone! Fakt: dostawa szybka. Kamil Super! (1) Jadam w tym lokalu dość często , zazwyczaj kiedy nie mam czasu na gotowanie w... Ania Rewelacja (1) Przepyszne jedzenie tworzone z pasją, oryginalna kuchnia chińska fantastyczna... Joanna DRAMAT im dalej od rewolucji tym gorzej (1) Pierszy raz bylismy zaraz programie, bylo smacznie. Ucieszylismy sie ze w... Obelek Doskonała atmosfera i PIZZA (1) Poza tym, że jedzenie jest super, to atmosfera bistro jest ciepła, wręcz... Elle świeżo i aromatycznie! (1) pyszne jedzenie, świetnie przyprawione. choć to mały lokalik bardziej bistro... Ola pyszne sniadanie, lunch, obiad (1) Posilki na miejscu i na wynos. Swiezo przygotowane. Pyszne swiezo wyciskane... penelopa Tragedia (1) Zamówiłem kebaba rollo dostałem mięso podgrzewane w tortilli do tego sos tak... Dariusz Paskudne bezpłciowe coś... (2) Dzisiaj byłem po 5 latach. Ten sam syf. Żarcie paskudne. Albo mega słone... G P Średnio (1) Mieliśmy nadzieję na rewolucyjne wow. Zamówiliśmy dorsza w serowej panierce.... Nana Schabowy i placek po Cygańsku - petarda (1) Co raz częściej bywam w Grulle, blisko nie mam ale warto jechać. Schabowy jak... Artur super catering (1) Gorąco polecam, wszystko smaczne, świeże i bardzo ładnie podane, robi... Małgosia Słabo pod każdym względem (1) Jedyny plus - danie jest duże i jak komuś zasmakuje to się naje. Niemniej... Solo