polecam (1) Ja byłam wczoraj z mężem i byłam zachwycona przepysznym świeżym halibutem do... ASIA Nie polecam. (1) Wybraliśmy się do BioWay na Dmowskiego z całą rodziną . Zamówiliśmy... ruda Zniesmaczona klientka - opinia (1) Tragedia.. Dorsz wysuszony na wiór, do tego niedoprawione.. tektura przy tej... Zniesmaczona klientka
Zoya - opinia (1) Dzis zamówiłam kurczaka na chrupko z makaronem sojowym. Rozczarowałam się.... Zoya Polecam każdemu (1) Odwiedziny w Eliksirze, mimo tego że trochę przez przypadek, to bardzo udane.... Engi Nie polecam (1) Jedzenie średnie, obsługa niemiła a na dowóz czekałam 1,5 godziny bez... Weganka Rewelacja! (1) Klimat i kuchnia rewelacyjne! Spark nie polecę nikomu. (1) Dzisiaj pierwszy i ostatni raz z tamtąd zamawiałam jedzenie, zamawiane bylo... Urszula Obsługa psuje to miesjce (1) Byłam w Karmazynie kilka razy w okresie zimowo-wiosennym. Zamówiłam danie i... zero profesjonalizmu 40-ste urodziny w Barze Karmazyn uznaje za super udane! (1) Dziękuje Szefowi i obsłudze za bardzo smaczne i przemiłe urodziny. Obsługa... Gosia super miejscowka (1) wpaniala - najlepsza chyba pizza jaka jadlem w 3city, do tego piwko, ekran i... arek Pierwsza wizyta za nami (1) Wczoraj z ciekawości po raz pierwszy udaliśmy się na obiad do Karmy i z miłą... Mihau Megaaaa (1) Rewelacja, jem tam za każdym razem kiedy odwiedzam Fashion House. Super sosy,... Asia Super (1) Na tę chwilę najlepsza wegańska knajpa w 3city! Bardzo proste menu( 3 Dania i... Afri Pycha! (1) Genialne miejsce. Proste, nie przekombinowane. Lokal mógłby być większy, ale... Rotor Dobre jedzenie, warto spróbować (1) Jedzenie smaczne, aczkolwiek mogłoby być ostrzejsze. Szkoda, że niektóre... Ally catering / obsługa na wysokim poziomie (1) korzystając pierwszy raz z usług cateringowych, współpracę oceniam wysoko.... FIRMA Polecam (1) Jadłem schabowego Timo porcja duża i naprawdę smaczna. Tomek Przewspaniale i pysznie (1) Jak w naglowku, rewelacja doznan smakowych. Polecam wszystkim. Teraz chyba... Marta Bardzo dobre orientalne jedzenie w przystępnych cenach (1) Razem z żoną zamówiliśmy dwa różne dania, Cheese Buldak oraz Bulgogi, oba... AT