NAJLEPSZY BAR (1) Jednoglosnie z rodzina uznalismy ze to jedno z najlepszych miejsc w ktorym... :) Jedzenie (1) Obsługa ok. Co do jedzenia: tłuste, ciężkie, bez smaku. Mogłoby być bardziej... Asia dobre szybko niedrogo (1) proste i smaczne jedzenie w dobrej cenie Krystian
zimno tam dają jeść ... (1) Pierwsze i ostatnie moje doświadczenia - przykre - tam dają zimne dania... MMariusz bardzo dobre, ale (1) na baigle czekaliśmy chyba z 30 minut. Zwykle staram się nie przebierać... Michał Superancko (1) Miałem okazje dziś zjeść tu pierwszy raz, mimo ze wcześniej słyszałem dużo... Jan nie polecam (2) zamówienie było po godzinie, trzy zupy.. chłodnik to sama woda a pomidorowa... xxx Pysznie polecam :) (1) Bylam tam ostatnio ze znajomymi na obiedzie bylo pyszne bardzo dobre :) a... OLA Fatalna jakosc (1) Zamowilem pad thai z kurczakiem. Koszmarny smak. Po raz pierwszy nie zjadlem... Konsument nieprofesjonalne cwaniaki (1) Skuszeni 30% rabatem na otwarcie, który miał trwać przez sobotę i niedzielę... Niko Smakosz (1) Super jedzenie, wspaniała obsługa, polecam. Kobieta Surowe pierogi to standard (1) Pierogarnia-muszą specjalizować się w pierogach skoro to ich jedyne menu-tak... Agnieszka Uwaga - OSZUKUJĄ !!! (1) Byliśmy w sobotę 24 czerwca 2017 roku. W środku przyjemnie i pachnie... Klient Mordowni Pyszne!! (1) Jedzenie było przepyszne, porcje ogromne, różnorodność menu zaskakujaca!... Marta pierwszy i ostatni raz (2) zamówiłam tam jedzenie na próbę. po poleceniu. teraz żałuję. obiad... Magda Obsługa (1) Kilka dni temu będąc w Rivierze chciałam pójść do Subwaya, mimo, że ostatnio... nicole Super obsługa (1) Super obsługa i bardzo smaczne jedzenie w porównaniu do fast foodów bezglutenowa ciekawa innosc (1) polecam, jadlam raz i chetnie wrocee, szczegonie na te ogoreczki, byly mega... janinka JEST DOBRZE (1) smaczne, zdrowe, kolorowe- ceny przystępne, jest tanio ;) z minusow- godziny,... janinka Super lokal! (1) Bardzo klimatyczne miejsce. Można tu zjeść pyszną, świeżą rybkę, kelnerzy... Paulina