Fatalna jakosc (1) Zamowilem pad thai z kurczakiem. Koszmarny smak. Po raz pierwszy nie zjadlem... Konsument nieprofesjonalne cwaniaki (1) Skuszeni 30% rabatem na otwarcie, który miał trwać przez sobotę i niedzielę... Niko Smakosz (1) Super jedzenie, wspaniała obsługa, polecam. Kobieta
Surowe pierogi to standard (1) Pierogarnia-muszą specjalizować się w pierogach skoro to ich jedyne menu-tak... Agnieszka Uwaga - OSZUKUJĄ !!! (1) Byliśmy w sobotę 24 czerwca 2017 roku. W środku przyjemnie i pachnie... Klient Mordowni Pyszne!! (1) Jedzenie było przepyszne, porcje ogromne, różnorodność menu zaskakujaca!... Marta pierwszy i ostatni raz (2) zamówiłam tam jedzenie na próbę. po poleceniu. teraz żałuję. obiad... Magda Obsługa (1) Kilka dni temu będąc w Rivierze chciałam pójść do Subwaya, mimo, że ostatnio... nicole Super obsługa (1) Super obsługa i bardzo smaczne jedzenie w porównaniu do fast foodów bezglutenowa ciekawa innosc (1) polecam, jadlam raz i chetnie wrocee, szczegonie na te ogoreczki, byly mega... janinka JEST DOBRZE (1) smaczne, zdrowe, kolorowe- ceny przystępne, jest tanio ;) z minusow- godziny,... janinka Super lokal! (1) Bardzo klimatyczne miejsce. Można tu zjeść pyszną, świeżą rybkę, kelnerzy... Paulina Ohyda (1) Nie przypuszczałam, że tak prostą kuchnię można tak koncertowo spier***ić.... Kasia Najlepsza knajpa rybna !! (1) Piękna pogoda, w Śledziku oczywiście pełny ogród zadowolonych klientów .... Magdalena Papaj jest w pyte (1) Mieszkam w okolicy bistro od urodzenia, widziałem jak na jego miejscu były... Wariusz Kasia (1) Miałam tam uroczystośç urodzinową.Potrawy swierzutkie smaczne duże porcje... Kasia Przyjemne miejsce o wysokim standardzie! (1) Trafiłem przypadkiem idąc w sobotę od knajpy do knajpy. Bar znajduje się na... chester STANOWCZO ODRADZAM !!! (2) Pierwszy raz i ostatni zjadłem to "coś" u nich!!! Takiego odpadu nigdy nie... Witek Super zadowoleni (1) Super rybka i inne dania sympatyczna obsługa i atmosfera zostaliśmy... Asia Bardzo dobra włoska pizza (1) Świetne ciasto, chrupiące brzegi, miękki środek - włoskie, oryginalne... dens