jedzenie ogólnie dobre, reszta taka sobie (1) Lubię jeść w Green wayu, dają zwykłe dobre wegetariańskie dania. Wystrój... Ona Pyszne! Polecam! (1) Bardzo dobre zupy, ciekawe smaki, duży wybór. Miła obsługa, przystępne ceny.... Alex Bardzo w porządku (1) Stosunek cena/jakość wybitny. Kurczak w cieście kokosowym wbrew obawom... TonyStark
ena (1) Pyszne naleśniki..Szczerze polecam ena Crepes naleśniki Gdańsk (4) Super Naleśniki. super miejsce. Obsługa młoda a musze przyznać że zachuwuję... Krzysztof Fatalny (1) Bar jest fatalny pod każdym względem. Porcję małe, czas oczekiwania długo i... Krzysztof Pizzą Magda Gessler rzuciłaby w ziemię, tylko nawt talerz by się nie zbił, bo są styropianowe! (1) Trzeba było pizzę zabrać do domu, nikt z domowników nie chciał tego zjeść.... Paweł NIE POLECAM!!! (1) Jedzenie przyjechało zimne. Potrawy nie smaczne, nie estetycznie podane. Nie... Nina Opinia (1) Jedzonko w przystępnej cenie,smacznie,swiezo...Jedynym mankamentem, przez co... gdańszczanka Na dowóz polecam! (1) Od kiedy zostało złożone przeze mnie pierwsze zamówienie "w ciemno", to od... S. Bardzo dobrze! (1) Poprostu tak to powinno wyglądać i smakować, inne lokale mogłyby się uczyć. Ozzi Mega dobre (1) to trzeba spróbować samemu. mika jan Makaron z kurkami z kurczakiem w sosie śmietanowym (1) Nigdy więcej.Makaron zimny z trzema malutkim kawałkami kurczaka i kurkami... Monika Zakochana (1) Przepyszne jedzenie w przystępnej cenie. Natalia REWELACJA!!! (1) Można rozpisywać się godzinami, a to za sprawą idealnych kompozycji... Ela Tragedia (1) Czesto zamawiam w tym barze jedzenie, poniewaz pracuje niedalego. Zawiodlo... Sopocianka zawód (1) Mimo dobrych na temat miejsca, wizytę uznaję za mega słabą. Mimo, że w lokalu... alicja polecam (1) fajny pomysł , szybko i smacznie , polecam smakosz Catering na 6+ (1) Korzystałam z usługi cateringowej - zamawiałam kanapeczki i babeczki. Po... Katarzyna 100% orginalne indyjskie smaki (1) nie zadna inspirowane, nic nie przekrecone na polskie gusty. Super kurczak... Jaco