Zmniejszające się porcje (3) Coraz częściej mam wrażenie, że bar zmniejsza porcje serwowanych posiłków.... Patrycja Bardzo mi się podoba (1) Zacznę od tego, że jestem Waszą stałą klientką. Bardzo podoba mi się... Ilona Gr Zupy i pierogi (1) Pierogarnia Pierogi i Spółka ok ,pierogi i zupy bardzo smaczne polecam... Piotr
kto to gotuje (1) Chciałam coś zjeść szybko i choć słyszałam nie najlepsze opinie o tym... klientka Moja opinia o bistro jest następująca: (1) Trzymam kciuki za lokal, bo to jedyne miejsce w okolicy, w którym można zjeść... Bartek NOO (1) Jak ja się ciesze że nie wpadła na to żeby opinie prezcytać nim zamówie.... JAA Moje ulubione kanapki (1) Uwielbiam kapki w California Diner Express. Zawsze świeże, pachnące...... Marta87 Fajne miejsce (2) Bardzo dobry ziemniak dobre dania obiadowe. Czysto przyjemnie miła obsługa.... Mario Niewarte ceny. (1) Dziś zamiawiałam 2 burgery oraz zestaw duze frytki + keczup. Zamowienie... Ada Bardzo dobre jedzonko (1) Ilość osób zajadających się pysznym jedzonkiem w galerii metropolia najlepiej... Hania Polecam! (1) Zdecydowanie polecam to miejsce. Czysto, smacznie, przemiła obsługa.... Arkadiusz Polecam Pyszne i świeże jedzonko (1) Skosztowałem Chicken Tikka Masala bardzo dobre. Miałem okazje próbować tej... robert tragedia (3) byłem tam trzy razy i mam niemiłe wspomnienia. nieprzyjemny zapach ludzi... głodomorek unikać (1) Byłem tam dziś. zamówiłem żurek i schabowego. według pani sprzedającej "zupa... Marek Pozytywne zaskoczenie (1) Byłam pierwszy raz i jestem pod wrażeniem. Nigdy wcześniej nie próbowałam... Asia Po sasiedzku (1) Mieszkam bardzo blisko, codzienne zapachy powoduja ze ciagle jestem glodna :)... Karina Super pycha (1) Bardzo dobre jedzonko bede wpadać Dariusz Polecam! (1) Zamówiłam w Barze Żulawskim catering na kanapki i babeczki koktajlowe.... A. zgadzam się... słabo (1) zamówiłam kurczaka masala.... w cenie dostałam ryz i "zupę" zwaną sosem... Loli Wielkie rozczarowanie (3) Skuszony pozytywnymi opiniami postanowiłem, wraz z żona, wypróbować chińskich... Gdynianin