Moje ulubione kanapki (1) Uwielbiam kapki w California Diner Express. Zawsze świeże, pachnące...... Marta87 Fajne miejsce (2) Bardzo dobry ziemniak dobre dania obiadowe. Czysto przyjemnie miła obsługa.... Mario Niewarte ceny. (1) Dziś zamiawiałam 2 burgery oraz zestaw duze frytki + keczup. Zamowienie... Ada
Bardzo dobre jedzonko (1) Ilość osób zajadających się pysznym jedzonkiem w galerii metropolia najlepiej... Hania Polecam! (1) Zdecydowanie polecam to miejsce. Czysto, smacznie, przemiła obsługa.... Arkadiusz Polecam Pyszne i świeże jedzonko (1) Skosztowałem Chicken Tikka Masala bardzo dobre. Miałem okazje próbować tej... robert tragedia (3) byłem tam trzy razy i mam niemiłe wspomnienia. nieprzyjemny zapach ludzi... głodomorek unikać (1) Byłem tam dziś. zamówiłem żurek i schabowego. według pani sprzedającej "zupa... Marek Pozytywne zaskoczenie (1) Byłam pierwszy raz i jestem pod wrażeniem. Nigdy wcześniej nie próbowałam... Asia Po sasiedzku (1) Mieszkam bardzo blisko, codzienne zapachy powoduja ze ciagle jestem glodna :)... Karina Super pycha (1) Bardzo dobre jedzonko bede wpadać Dariusz Polecam! (1) Zamówiłam w Barze Żulawskim catering na kanapki i babeczki koktajlowe.... A. zgadzam się... słabo (1) zamówiłam kurczaka masala.... w cenie dostałam ryz i "zupę" zwaną sosem... Loli Wielkie rozczarowanie (3) Skuszony pozytywnymi opiniami postanowiłem, wraz z żona, wypróbować chińskich... Gdynianin Sobotni wypad (1) Jako że bywałem tam za czasów A-dong,postanowiłem wejść na jedzenie z... Tomasz Ocena: Październik 2017 (2) Tacy polecani, tacy "pyszni", mnie niestety rozczarowali. Ceny istotnie - na... Morska303 Zimne jedzenie. (1) Po raz drugi jestem niestety zawiedziony dostawą jedzenia zawsze było ok... Beata W KOŃCU TO BAR A NIE RESTAURACJA (1) Zacznę od plusów: miła obsługa, przystępne ceny i adekwatna jakość potraw.... E. pycha! (1) Pyszne domowe jedzonko, szybko i tanio! Magda Średnio... (1) Wszystko ok, poza tym, że używacie za dużo wzmacnaczy smaków, aż język... Magdalena