Bardzo miła obsługa. Jedzenie przeciętne za dość wygórowaną cenę. (1) Po przeczytaniu pozytywnych opinii odwiedziłem Lolo dwa razy. Za pierwszym... Karolyfer Poutinki (1) Zwykle nie jadam fastfoodów, ale poutinki 6+. Polecam Natalia Obiektywnie (1) Ceny adekwatne do jakości chociaż zawsze można lepiej. :) DK
Pyszne jedzonko! (1) Polecam! Zwłaszcza poutine z kurczakiem :) Alena Dużo tanio i smacznie... (1) Bar Mleczny w nowoczesnym stylu, duży wybór smacznego jedzonka w dobrej cenie... Milena i Krystian Smacznie (1) Byliśmy z Mężem dzisiaj, kebab na talerzu - dużo i dobre - przydałaby się... Olik Catering na 10! (1) Zamówiłam na Wigilię catering dla dwóch osób, przyrządzone dania były... Maria K. Tragedia (1) Kotlet ociekajacy tluszczem...jeszcze mnie na wspomnienie boli brzuch. Zero... Jarek POLECAM (1) bardzo fajni pracownicy , szybka dostawa, polecam numer 59 w menu :) Maria Zaskoczenie!!! (1) Miód Melina to jedno z większych knajpianych zaskoczeń! Miejsce schowane w... Mała_Mi Najlepszy kebab i obsługa :) (1) Obsługa świetną , rzadko kiedy można taka spotkać :) Kebab bardzo dobry ,... Kasia coraz słabsze jedzenie (1) Kiedyś byłam tam częstym gościem, ale czas poszukać innego miejsca. Po... Iga Polecam krewetki, aleleuja (1) Chodzę tam regularnie z przyjaciółmi, zamawiam "Tempurę" itd z Johnem Lemonem... Gotlieb GORĄCO POLECAMY I ŚLICZNIE DZIĘKUJEMY !!! (1) Pychota!!!! Otrzymaliśmy rekomendacje Gdańskiego Sanepidu ;-) POTWIERDZAMY... "Świetliki" Swietne miejsce (1) Jestem stała klientka. Obsługa zawsze miła i w świetnym nastroju. Kawa... Sonia Pyszne jedzenie! (1) Trafiłam do dobrej kozy przypadkiem i zostałam na dłużej. Pyszne jedzenie,... Zadowolona klientka Bardzo dobre jedzonko (1) A do tego miła obsługa. Warto odwiedzić. Sia Wege fast-food (1) Z każdą wizytą BioWay’u przekonuję się, że to tylko fastfood dla wegan i... Olga Polecam serdecznie (1) Na Kolejny Nowy Lokal wpadłem calkowicie przypadkiem wracając z uczelni. Z... Kisiel Słabo. (1) Kotlet de volaille z serem z mięsa mielonego, to chyb jakaś pomyłka. Surówki... Pedros