PIzza i pierogi rewelacyjne (1) Szczególnie polecam pizze :) nie wiem dlaczego tam nie ma pizzerii tj nie... Sergiusz Czysto,schludnie,tanio i smacznie (1) Po remoncie to nie ten sam lokal.Polecam wszystkim Jar334 Jestem, umiarkowanie częsty "bywalcem" (1) Zwykłem "komponować" pizzę wegetariańską = interaktywnie komentowany... Andrzej F.
Czekałam 40 minut (1) Zamówiłam z dziećmi kubełek czas czeka to 40 minut bo obsługa najpierw... Ania Fajna knajpka (1) Fajny klimat, dobre jedzenie, pyszne piwa - z niszowych browarze, nie żaden... K. Obsluga w Gdyni Ogniem i piecem (1) Obsluga w lokalu fatalna nie informują że trzeba samemu wziazc sztućce nie... Anonim chce sie wymiotować (2) najgorsze obrzydlistwo jakie jadlam od długiego czasu. nie wiem, co ma... maja Świetne jedzenie dla mięsożerców! (1) Nie dla wegan, nie dla dzieci - ale jeśli ktoś lubi mięso, to będzie... harvester Pycha!! (1) Ziemniaki rewelacyjne. Cypryjski z sosem serowy i Podlaski z grzybowym godne... DiA Los kurczakos muy bien (1) Rewelacyjna sałatka z komosą, dobrze przyprawiony kurczak i dużo frytek, co... Krzysiek Klientka (1) Rewelacja! Miejsce ze zdrowym jedzeniem i wszystko przepyszne!Bardzo miła... Zadowolona klientka Polecam (1) Bardzo polecam. Jedzenie bardzo dobre, zawsze świeże i solidne porcje za... Paweł Omijajcie z daleka! (2) Drogo, mało, smakowały mi jedynie ziemniaki.. Byłam z 3letnią córeczką i... Mona Ok tylko nie schabowy (1) Często tam zaglądam bo blisko pracuje w przerwie od peacy idę tam na po obiad... Zuzka Obrzydlistwo (1) Już nie mówiąc o dziwnym systemie ważenia, smak okropny, sajgonki chyba z... Oliwianin Pierwsza wizyta (1) Opinia może mieć tylko 1200 znaków, więc: Zamówiłem danie z karty-powinno... Daniel Gość (1) Supcio bar,polecam.Kotlecik mniam,:) Gość Zimne skrzydełka (1) Zimne skrzydełka choć nazwa wskazuje na to,ze powinny być „hot” Byłam tu... Nata Jak domowy obiad na mieście (1) Naprawdę smaczne mięso i nie drogo. Przychodziłam kilkakrotnie i zawsze... Kamila Polecam (1) Po drodze mijaliśmy właśnie ta restaurację i postanowiliśmy tam wrócić. Ludzi... Borsuk