Polecam (1) Polecam- uzależnia :) Sajgonki najlepsze jakie jadłam! Ogromne porcje, zawsze... Maja Chamstwo i arogancja (1) Pan za barem chyba się pomylił z powołaniem. Z takim chamstwem nie spotkałam... Agnieszka nie polecam (1) Czas oczekiwania ponad godzinę. Odleglość do miejsca zamówienia posiłaku 400... sopot
Już tęsknię (1) Byliśmy grupą . Wszyscy bardzo zadowoleni z jakości potraw i przesympatycznej... Babcia Pysznie, smacznie, zdrowo (1) Doskonałe miejsce dla rodzin z dziećmi, każdy znajdzie coś dla siebie do... Sebastian Na dowidzenia (1) Przez przeszło rok oferowaliście niedobre, drogie i małe porcje w budynku... Aurevoir Niestety (1) Z przykroscia negatywnie oceniam jakosc potraw w bistro po prostu. Zachecila... Nik Nie polecam. (1) Impreza okolicznościowa w gorący dzień. Wydawało by się iż normalnym jest... Krzysztof Super! (1) Oficyna to moje ulubione miejsce! Dania sa przepyszne, zdrowe, piekne!... Jgi Mikro porcje (1) Ceny bardzo wysokie jak za takie małe porcje, ilość frytek podawana na... Jasiu świetne miesce, wspaniały klimat POLECAM (1) Fantastyczny wystrój wnętrza ! Jedzenie na wysokim poziomie, jak w... Ewa pycha miejsce wreszcie w Trójmieście (1) Dotąd na dobre meksykańskie przysmaki, trzeba było jechać do Warszawy, teraz... Asia Świetnie bistro makaronowe (1) Wpadam do Maccheroni regularnie od 3 lat i trzeba oddać, że Pan Ryszard... Tomasz Brzóska Mega i Dużo (1) Bardzo dużo wszystkiego i mega pyszne.Polecam Karolina Okropne jedzenie (1) To moje " trzecie podejście" do tego baru. .Obrzydliwe! Zapiekanka... And dobre (1) Faktycznie jeden z lepszych falafeli w mieście. Najbardziej mi podjeżdża w... rob Super! (1) Na razie próbowaliśmy quasadilla chorizo i vege i były mega smaczne, do tego... rob Polecam (1) Polecam................... Adam Jedzenie dobre ale słabo z organizacji (1) Większość dań nie podpisana więc nie wiedziałem co to jest i wolałem tego nie... Barti350 kiepskie pierogi (1) Kupiłam tam pierogi. Ciasto grube, rozmokłe, czuć surową mąką. 6 pierogów w... Nika