Miło, smacznie, sympatycznie... (1) ... i nie rozumiem uwag dotyczących wielkości porcji. Próbowałem Shakshukę z... Mariusz smacznie (1) Zjadłam tu coś naprawdę smacznego i prostego w smaku.....fajne miejsce.... EWA Świetna restaruracja (1) Jedzenie zawsze smaczne i podane w bardzo estetyczny sposób! Przemiła... Agnieszka Kowalska
Jedna z lepszych restauracji! (1) Świeże, pyszne, sezonowe jedzenie. Obłędne ryby i pyszne burgery. Cenowo... Jakub Popołudniowa pomyłka (2) Byliśmy ze znajomymi kilkanaście minut przed zamknięciem - "w tygodniu" , a... Adam Poleciłbym nawet szwagrowi (1) Bardzo fajne miejsce, pyszne jedzenie, za nie wygórowaną cenę, poleciłbym... Staszek z żoną Anitą Polecam bo jadam tam odziennie (1) Zawsze świeże dobrze skomponowane dania i super surówki widać że robione... Michal szybko smacznie (1) szybko smacznie duży wybór w rozsądnej cenie polecam Piotr Piotr Pyszne jedzenie! (1) Wreszcie pojawił się punkt, w którym codziennie można posmakować coś... Agnieszka Polecam!!! (1) Super jedzenie, bardzo miła i szybka obsługa! Adam Super jedzonko (1) Jestem w Czemu Nie niemal codziennie.Zawsze świeże i smaczne... Natalia marna jakość (2) bar nowy aczkolwiek podejście właścicieli zadziwia gdyż start z tak marną... Ania Kolacja (1) Byliśmy wczoraj wieczorem zjeść w endorfinie. Jedzenie bardzo pyszne. Nie... Joasia Pyszne domowe jedzenie (1) Bardzo dobre jedzenie, stosunkowo niska cena (zależy też od tego ile się... Renata Polecam! (1) Smaaaacznie i tanio TS Polecam ;) (1) Jedzenie jest bardzo dobrze przygotowane, obsługa świetna więc czego chcieć... Piotrek z PKP Sopot Pycha (1) Super jedzonko. Zupa rybna wyśmienita!!!! Dorsz smażony mega pyszny ,... Bożena Słabo (1) Na początku to było bardzo fajne miejsce gdzie dbano o obsługę i jedzenie.... Dawid Tego brakowało w Centrum Sopotu! (1) Jestem pozytywnie zaskoczony. Myślałem, że będzie to kolejny mdły bar, a... Krzysztof Niestety (1) Troszkę za drogo jak na mały wybór, rodzaj potraw i wystrój oraz plastikowe... P