Dobre jedzenie, powolna obsługa (1) Obsługa rano przy kanapkach to nieporozumienie, trwa to wieki... Jedzenie... hp Mega (1) Zawsze wychodze zadowolona. Krótki czas oczekiwania, miła obsługa i smaczne... Hej Co ludzie powiedzą... (1) Pierwsze wrażenie jest zawsze dobre... W tym przypadku, doskonałe.... Jakub
kiedys to bylo fajne (1) teraz drogo a jakosc marna. Malo a kanapki sa na niesmacznym, pieczywie,... Ola ciągłe rozczarowanie (2) Kiedyś było to miejsce, które się polecało. Teraz jedyne co jest jeszcze w... Była bywalczyni Ryba! (1) Świeża rybka prosto od rybaka tylko w zagrodzie. Uwielbiam i dlatego polecam! Jakub Miło, smacznie, sympatycznie... (1) ... i nie rozumiem uwag dotyczących wielkości porcji. Próbowałem Shakshukę z... Mariusz smacznie (1) Zjadłam tu coś naprawdę smacznego i prostego w smaku.....fajne miejsce.... EWA Świetna restaruracja (1) Jedzenie zawsze smaczne i podane w bardzo estetyczny sposób! Przemiła... Agnieszka Kowalska Jedna z lepszych restauracji! (1) Świeże, pyszne, sezonowe jedzenie. Obłędne ryby i pyszne burgery. Cenowo... Jakub Popołudniowa pomyłka (2) Byliśmy ze znajomymi kilkanaście minut przed zamknięciem - "w tygodniu" , a... Adam Poleciłbym nawet szwagrowi (1) Bardzo fajne miejsce, pyszne jedzenie, za nie wygórowaną cenę, poleciłbym... Staszek z żoną Anitą Polecam bo jadam tam odziennie (1) Zawsze świeże dobrze skomponowane dania i super surówki widać że robione... Michal szybko smacznie (1) szybko smacznie duży wybór w rozsądnej cenie polecam Piotr Piotr Pyszne jedzenie! (1) Wreszcie pojawił się punkt, w którym codziennie można posmakować coś... Agnieszka Polecam!!! (1) Super jedzenie, bardzo miła i szybka obsługa! Adam Super jedzonko (1) Jestem w Czemu Nie niemal codziennie.Zawsze świeże i smaczne... Natalia marna jakość (2) bar nowy aczkolwiek podejście właścicieli zadziwia gdyż start z tak marną... Ania Kolacja (1) Byliśmy wczoraj wieczorem zjeść w endorfinie. Jedzenie bardzo pyszne. Nie... Joasia Pyszne domowe jedzenie (1) Bardzo dobre jedzenie, stosunkowo niska cena (zależy też od tego ile się... Renata