nie polecam (1) Byłam tam pierwszy raz. Zamówiłam pancakes z sosem malinowym. Ciasto... Iwona Mega smacznie (1) Tapasy dopracowane - nie są to produkty typu biedra i lidl na przecenie, czuć... Maciej Polecam (1) Świetne miejsce! Polecam każdemu, nie tylko pasjonatom kultury hiszpańskiej,... Adam
Nieźle, ale.. (1) Generalnie miejsce z klimatem, dobrą kuchnią i miłą obsługą, ale niestety ma... O.N Profesjonalnie (1) Byłam wczoraj.Po małej wpadce szef kuchni zachował się profesjonalnie.Brawo.A... Stała klientka Polecam (1) Bardzo Polecam kuchnię i obsługę :) Marcin pyszne dania w przystępnych cenach (1) Polecam każdemu, kto docenia oryginalne połączenia smaków i świeże składniki... Bartek nie/miesny (1) jestem zakochana w humusach i falaflach w wykonaniu tego bistro .Super. grazyna Rewelacja!!! (1) Ten mały, niepozorny bar ma najlepsze indyjskie jedzenie w Trójmieście!!!!... Magda Nie/mięsny to moja ulubiona jadłodajnia w Gdańsku! (1) Super klimat, pyszne jedzenie - myślałam, ze humusy to nie moje smaki a... bb Zdrowe i dobre (1) Testowalismy ostatnio NieMiesny i wyszlismy bardzo milo zaskoczeni. Jedzenie... Krowoderscy byłam, jadłam i było pysznie (1) Jedna z lepszych miejscówek na zjedzenie dobrego jedzenia innego niż fast... gosia Rewelacyjne miejsce! (1) Świetna kuchnia i rewelacyjne miejsce! Maciej Klimatyczne miejsce, apetyczne potrawy (1) Smacznie i przyjaźnie, bez pośpiechu i tłumu zaglądającego w... Marianna Moja pierwszy i ostatni raz (1) W dniu dzisiejszym odwiedziłam lokal aby zjeść tam obiad. Zamówiłam: devolaj... Ewa .... (1) Dzisiaj wybralismy się na obiad do baru bistro Wielkie Stoły. Pani... Klient baru SUPER! (1) Super jedzonko, ceny nie wysokie, porcje solidne. Zdecydowanie polecam! Gosc Polecam (1) Wczoraj byliśmy w Kolorowych Talerzykach. Jesteśmy pod silnym wrażeniem.... Basia z Warszawy z rodziną Tylko Elita (2) Elegancko i przytulnie, a Pan Stanisław jest po prostu niezastąpiony! Michał Nie trzymanie się kolejności zamówień (1) Przy foodtrucku czekałem ok pół godziny na zamówienie bo wręczali zamówienia... Kuva