pyszne dania w przystępnych cenach (1) Polecam każdemu, kto docenia oryginalne połączenia smaków i świeże składniki... Bartek nie/miesny (1) jestem zakochana w humusach i falaflach w wykonaniu tego bistro .Super. grazyna Rewelacja!!! (1) Ten mały, niepozorny bar ma najlepsze indyjskie jedzenie w Trójmieście!!!!... Magda
Nie/mięsny to moja ulubiona jadłodajnia w Gdańsku! (1) Super klimat, pyszne jedzenie - myślałam, ze humusy to nie moje smaki a... bb Zdrowe i dobre (1) Testowalismy ostatnio NieMiesny i wyszlismy bardzo milo zaskoczeni. Jedzenie... Krowoderscy byłam, jadłam i było pysznie (1) Jedna z lepszych miejscówek na zjedzenie dobrego jedzenia innego niż fast... gosia Rewelacyjne miejsce! (1) Świetna kuchnia i rewelacyjne miejsce! Maciej Klimatyczne miejsce, apetyczne potrawy (1) Smacznie i przyjaźnie, bez pośpiechu i tłumu zaglądającego w... Marianna Moja pierwszy i ostatni raz (1) W dniu dzisiejszym odwiedziłam lokal aby zjeść tam obiad. Zamówiłam: devolaj... Ewa .... (1) Dzisiaj wybralismy się na obiad do baru bistro Wielkie Stoły. Pani... Klient baru SUPER! (1) Super jedzonko, ceny nie wysokie, porcje solidne. Zdecydowanie polecam! Gosc Polecam (1) Wczoraj byliśmy w Kolorowych Talerzykach. Jesteśmy pod silnym wrażeniem.... Basia z Warszawy z rodziną Tylko Elita (2) Elegancko i przytulnie, a Pan Stanisław jest po prostu niezastąpiony! Michał Nie trzymanie się kolejności zamówień (1) Przy foodtrucku czekałem ok pół godziny na zamówienie bo wręczali zamówienia... Kuva Witam (1) My od 3 lat stołujemy się w tej knajpie i bardzo sobie chwalimy super... Iwona Wyjatkowo dobry bar, polecamy na 100 procent! (1) Jedzenie bardzo bardzo smaczne(zaznaczam ze znam oryginalne smaki Indii... Gosia Świetna restauracja (1) Pyszne jedzenie i mega porcje. Gorąco polecam Magda Obiad (1) Kameralna atmosfera, miła obsługa, pyszne jedzenie. Na pewno wrócimy. Bea Super, zdrowo kolorowo! (1) Bardzo fajny lokal! Bardzo dobre jedzenie, hummus rewelacja! Fajne miejsce!... Agnieszka Stobart Najgorsze hinduskie jedzenie jakie jadłem.... (1) ..była to nasza pierwsza i ostatnia wizyta , rozumiem ,że można mieć zły... Piotr