Generalnie ok. (1) Zupa jak zupa. Bez szalu. Smacznie ale troche drogo pyszne bistro w Gdyni (1) Przepyszne pizze i nie tylko!! Wiele domowych dan rowniez bardzo smacznych w... Piotrek Tendencja mocno spadkowa (1) Pierwszą kanapkę zjadłem w drodze z kolejki w GD Politechnika kilka lat temu.... Kamil
Zdrowo i przepysznie ! (1) Zawsze świeże i smaczne jedzonko. Każdy znajdzie coś dla siebie. Przemiła... Stała klientka :) Sałatka i soczek (1) Ależ to było przepyszne! Pierwszy raz, na pewno wrócę! MI Mąka i kawa (1) Prawdopodobnie najlepsza pizza jaką jedliśmy, bez nadmiernej ilości sosów za... Marcin Bardzo pysznie! (1) Rzadko piszę opinie, ale tutaj tak mi zasmakowała kawa, kanapki i miła... Dawid B Polecam!! (1) Wraz ze współpracownikami mieliśmy przyjemność korzystać z usługi... Monika Pysznie (1) Pyszne śniadania za przystępną cenę i miła obsługa. Rewelacja Ela Polskie Jadlo (1) Jedzenie jak na bar mleczny super, szybko podane i żadnych niespodzianek,... Marcin Fantastico polecam (1) Witam wszystkich zainteresowanych. Polecam wszystkie papu -które otrzymacie w... Janusz Bardzo miło i smacznie (1) Zaskakujący smak gofra z indykiem :) Miła obsługa, czysto i ładny wystrój.... D Asia (1) Nie polecam kebab beznadziejny mięso słone J.M.M Nie polecam (1) Zainteresowanie klientem zerowe. Czekałem ponad 20 minut i nie raczyli... Mateusz Szybko, niezobowiązująco, bezproblemowo (1) Wchodzisz, bierzesz co chcesz jeść, płacisz i lecisz dalej. Zawsze coś... Artur dlaczego? (2) Zamknięte na stałe? Takie dobre jedzenie.... As Warto. Jak w domu. (1) Smacznie. Miło. W dobrej cenie. Ania Zdecydowanie dla rodzin. (1) Bistro Endorfina zachęca nie tylko ciekawym wnętrzem,ale także bardzo... Mama 2 urwisów. PadThai jak z ulic Tajlandii (1) Pyszne jedzenie, wszystko świeże, smaczne, z najlepszych składników. co... Olga Nie to co chciałem (1) Zamówiłem pizzę z pieczarkami, niestety dostałem inną z kopcem z rukoli. do... Marek