Miło, domowo i w dobrej cenie (1) Uwielbiam to miejsce. Obsługa jest wyjątkowo miła, dania z bemarów pychotka.... Wiktoria Najlepsze nalesniki w Gdyni! (1) Przepszyne nalesniki zarowno na słodko jak i na slono. Jest tez bardzo duzy... Łucja Ministerstwo (1) Super lokal atmosfera przyjazna obsługa bardzo miła ceny na każdą kieszeń... barbara
Dostałem co chciałem, po prostu! (1) Po krótkiej rozmowie telefonicznej, określeniu budżetu, otrzymałem... Tomasz omińcie z daleka (1) W zupie poza trzema krewetkami dominowały twarde plastry imbiru i łykowate... Marek Prusakowski Bywam często (1) Ale ostatnie dwa razy wypadły średnio. Raz mięso na pół surowe a drugi raz... Gibki Generalnie ok. (1) Zupa jak zupa. Bez szalu. Smacznie ale troche drogo pyszne bistro w Gdyni (1) Przepyszne pizze i nie tylko!! Wiele domowych dan rowniez bardzo smacznych w... Piotrek Tendencja mocno spadkowa (1) Pierwszą kanapkę zjadłem w drodze z kolejki w GD Politechnika kilka lat temu.... Kamil Zdrowo i przepysznie ! (1) Zawsze świeże i smaczne jedzonko. Każdy znajdzie coś dla siebie. Przemiła... Stała klientka :) Sałatka i soczek (1) Ależ to było przepyszne! Pierwszy raz, na pewno wrócę! MI Mąka i kawa (1) Prawdopodobnie najlepsza pizza jaką jedliśmy, bez nadmiernej ilości sosów za... Marcin Bardzo pysznie! (1) Rzadko piszę opinie, ale tutaj tak mi zasmakowała kawa, kanapki i miła... Dawid B Polecam!! (1) Wraz ze współpracownikami mieliśmy przyjemność korzystać z usługi... Monika Pysznie (1) Pyszne śniadania za przystępną cenę i miła obsługa. Rewelacja Ela Polskie Jadlo (1) Jedzenie jak na bar mleczny super, szybko podane i żadnych niespodzianek,... Marcin Fantastico polecam (1) Witam wszystkich zainteresowanych. Polecam wszystkie papu -które otrzymacie w... Janusz Bardzo miło i smacznie (1) Zaskakujący smak gofra z indykiem :) Miła obsługa, czysto i ładny wystrój.... D Asia (1) Nie polecam kebab beznadziejny mięso słone J.M.M Nie polecam (1) Zainteresowanie klientem zerowe. Czekałem ponad 20 minut i nie raczyli... Mateusz