Agata - opinia (1) Zamawiałam catering na urodziny dla 50 osób ! Jedzenie petarda!!! pyszne... Agata Andrzej - opinia (1) Bardzo dobre jedzenie w przystępnej cenie. Choć Klif jest mi wybitnie nie po... Andrzej wrzeszczanka - opinia (1) w Chochli jadam regularnie, do niedawna zupki mi bardzo smakowały. Niestety... wrzeszczanka
Marta - opinia (1) Najlepsze jedzenie dla sportowców. Marta Bardzo mocno odradzam! (1) Kiepskie jedzenie - schabowy twardy i bez smaku (ciężko było go pokroić, nie... Kasia Laila - opinia (1) Zamawiasz burgera z frytkami, czekasz ponad 2 godziny no i dostajesz zimne... Laila Jestem zawiedziona (1) Bardzo kiepskie jedzenie- frytki nasiąknięte tłuszczem, dodatki słabej... Patrycja Ola - opinia (1) polecam smacznie,sprawnie dziewczyny staraja sie mimo sporego ruchu.. Ola Polecam (1) Polecam, naprawdę super lokal z bardzo dobrym domowym jedzeniem Adam95 Nie polecam (1) Obsługa zarówno w lokalu, jak i przez telefon bardzo nieuprzejma, nie... I Słabiutko (1) Jedyne plusy to szybkość dostawy i wielkość porcji. Zamówiłam noodle z... wielorybek Zero standardu obsługi (1) Szczerze, w tak słabym SubWay’u jeszcze nie byłam. Brak standardów obsługi... Ania Najlepsze pastrami jakie możecie zjeść w Gdańsku! (1) Nie ma lepszego miejsca miejsca na jedzenie na głównym mieście niż Klatka B.... JSP Najlepsze pielmieni w Trójmieście (1) Wpadamy z dzieciakami na pielmieni i naleśniki, bardzo nam wszystko smakuje.... Gdy-nia-28 Prosto, ale nie nudno (1) Lokal niewielkim, ale ustronnie położony, tłumów więc nie ma (czyt. nie jest... Bosak + (1) Mały lokalik, położony nieco na uboczu przez co jest ciszej w ogródku letnim.... Ola Sól !!! (1) Koszmar na poziomie PRL.. Tam to dopiero Gessler by się przydała!!! Barsz... Sica Obsługa nieuprzejma (1) Witam. Na moje pytania o kawę Pani dwukrotnie mi przerywała mówiąc, że... Jl przepysznie :)! (1) przemiłe zaskoczenie, przepyszny i ogromny Ramen, jeden z najlepszych jakie... Paulina Darek - opinia (2) Bardzo dobre jedzenie w przystępnej cenie. Miejsce warte odwiedzenia.... Darek