Basen Centrum Sportu Akademickiego

Baseny

Gdańsk, al. Zwycięstwa 12

Pozytywnie zaskoczony (1) Zdecydowałem się napisać opinie, gdyż po przeczytaniu tej z 2014 szedłem z... Tomek brak warunków do kąpieli (1) Warunki są takie że ludzie przed zajęciami z niemowlętami się nie kąpią.... Tomasz Niepojęta opieszałość (6) Razem z partnerem chcieliśmy sprawdzić jak się korzysta z pływalni PG dlatego... Wioleta
Zadowolona (3) Świetni trenerzy,wspaniały klimat i rewelacyjne warunki do pływania na... Zadowolona Bardzo polecam (1) Bardzo mi się podoba, bardzo komunikatywna i miła obsługa, nie ma przesadnego... Johny zimna woda (5) W miniony czwartek byłam na basenie z synem na godz. 18. Niestety po... Agnieszka Duży basen PG - REWELACJA. Argonaut - godne polecenia! (2) Witam serdecznie. Musiałem dodać tą opinię. Pochodzę z Mazowsza, w Gdańsku... Damian J. - pracownik PG polecam dla dzieci (4) maly basen super dla dzieciakow, woda ciepla i plytka, powietrze cieple,... Aleksandra polecam (4) Witam, od października zapisałam moją córeczkę na naukę pływania do p. Mirka... Natalia