Restauracja Bazylia

Restauracje

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 12

Joasia - ocena (1) Sobota 26 października, zajętych 5 stolików, składamy zamówienie na obiad dla... Joasia Aga - ocena (1) Byłam raz i wystarczy. Jedzenie okropne. Uwielbiam ziemniaki ale ich... Aga P - opinia (1) Smaczne jedzenie, miła obsługa. P
Gość - opinia (1) Jedzenie niesmaczne , obsługa kiepska Gość ja - opinia (1) Jedzenie twarde okropne obsługa straszna najgorsza w trójmieście dziwię się... ja D. - opinia (1) Niestety restauracja mnie zawiodła. Zamówiłam makaron w sosie śmietanowym, a... D. Lucjan - opinia (1) Stypa. Organizowałem stype 27-10-2022 w Restauracji Bazylia. Jedzenie bardzo... Lucjan J. - opinia (1) Tak obrzydliwego jedzenia dawno nie jadłem. Za słone, za tłuste. okropność. J. Michał - opinia (1) Makaron bez smaku pływał w oliwie, zupa chłodna. Pani z obsługi w czerwonych... Michał PIOTR - opinia (1) Jakaś kompletna porażka , lepiej się stołować w barze mlecznym niż takim... PIOTR Lucyna - opinia (1) Pyszne jedzenie miał obsługa a jeśli chodzi o dowozy szybko i mili kiekowcy Lucyna Mamalaga - opinia (1) Pyszne domowe jedzonko polecam ️️️️ Mamalaga Kasia - opinia (1) Przed pandemia było lepiej, teraz jedzenie jest nie dobre, obsługa nie miła.... Kasia Lena - opinia (1) Jedzonko włoskie przepyszne, wracam tu i będę wracała . Serdecznie polecam Lena Rafal - opinia (1) Niestety Bazylia upada, nie wiem czym jest to spowodowane, kiedyś świetna... Rafal Kobieta 40+ - opinia (1) Restauracji nie zależy na klietntach indtwidualnych. Traktują ich jak zło... Kobieta 40+ Stypa (1) Pomimo negatywnych opini wybrałem bazylię i nie zawiodłem się , jedzenie... Lukasz polecam !!! (1) Pyszne jedzenie, duże porcje. Miła obsługa, piękna sala. Organizowałam tam... Natalia Pysznie (1) Bardzo dobre jedzenie, domowa atmosfera i super miła obsługa. Polecamy z... LEsz Pycha pizza! (1) Ekstra pizza, cienka, dobry ser i sporo składników. Natalia