Restauracja Bazylia

Restauracje

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 12

Organizacja Stypy (1) Wszystko bez zastrzeżeń, cena stypy jak w całym Gdańsku ale jakość... Marek Niespodzianka na osiedlu! (1) Odwiedziliśmy Bazylię zupełnie przypadkowo i mega zaskoczenie. Osiedlowa... Kuba Chyba sobie odpuścili (1) Kiedyś - jedna z naszych ulubionych restauracji w Gdańsku. Dziś - chyba sobie... Emilia
niemiłe niespodzianki (1) Organizowałam uroczystość komunii dla dziecka, przy podpisywaniu umowy Pani... Dorota Niestety, nie polecam (1) Nie polecam a szkoda. Miejsce miałoby potencjał, karta bogata, ale co z tego.... klient Tam zatrzymał się czas. (1) Bylam tam raz i w życiu tam nie wrócę. Pizza była tak twarda ze nie dali się... Tomek Cebula na pizzy (1) Cebula na pizzy jest biała a nie czerwona.To skandal!!! Miłosz Nie polecam (1) Jedzenie opłacone zamówione o godzinie 15:52 dostarczone o godzinie 17:45... Piotr Słaba obsługa (1) Jedzenie bardzo dobre ale obsługa pozostawia wiele do życzenia. Italianlover Polecam, ale... (1) Jedzenie bardzo smaczne, czas oczekiwania też satysfakcjonujący. Moje ale..... Ania Smacznie (2) Organizowaliśmy przyjęcie w restauracji, jedzenie było smaczne, duże porcje,... ata Pyszna pizza i miła obsługa (1) Choć mieszkam na Chełmie już 2 lata, to jakoś nigdy nie zdarzyło mi się... Paweł Obsluga to jakis zart (1) Jedzenie bardzo smaczne ale obsluga zenujaca. Nie interesuja sie stolikami... rrrr Rewelacja!!! (1) Profesjonalna i przemiła obsługa, pyszne jedzenie, krótki czas oczekiwania... Gosia Impreza okolicznościowa (1) Byłem tylko gościem na imprezie wiec o cenach sie nie wypowiem . Reszta bez... Tadeusz Pysznie (1) Pysznie, prosto, każde danie wysmakowane i dużej wielkości. Warto! Sąsiadka Smacznie i przyjemnie :) (1) Poczuliśmy dzis z Mężem apetyt na pizzę w wydaniu włoskim i Google wyszukał... Agnieszka pizza (1) Lubie pizze na cienkim ciescie ale to juz gruba przesada , moomentami ciasto... klient xxxxxxx Posiłek po sylwestra (1) Mieliśmy przyjemność być po sylwestrze, co ku naszemu zaskoczeniu było... Olo ZABÓJCZA ILOŚĆ CZOSNKU, ZAMACH NA MÓJ ŻOŁĄDEK (1) Zamówiłam tagliatelle ze szpinakiem, ricottą, gorgonzolą i łososiem. Było to... wampir