Restauracja Bazylia

Restauracje

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 12

Polecam! (1) Bywam w Bazylii dosyć regularnie z przyjaciółmi. Za każdym razem zamawiam... Dżoanagda dostawa (1) Jako osoba uwielbiająca włoskie potrawy baaaaaardzo zdecydowanie każdemu... Agata Suuuper !!! (1) Ciężko o dobre ruskie pierogi, w końcu znalazłam te idealne właśnie w... Paula
Pierogiiii! (1) Jestesmy stałymi klientami, którzy przychodzą do Restauracji Bazylia na... Bibi Wysoka jakość potraw za przystępną cenę! (1) Zamówiliśmy dania z trzech proponowanych przez restaurację kuchni: pizzę,... Barnabar Nigdy więcej (1) Kilkukrotnie zamawiałam jedzenie z dowozem. Niemal za każdym razem brakowało... Dernhelm MK - opinia (1) Jedzenie bardzo smaczne, a ceny całkiem przystępne. Niestety, jeden element... MK Najsmaczniejsza pizza w całym Trójmieście (1) Bardzo dobra, chrupiąca pizza ze świetnymi świeżymi składnikami i co... Anna pozytywnie (1) Bardzo dziękuję za profesjonalne przygotowanie uroczystości, zgodnie z moimi... Pani K. Kiedyś - ok, ostatnio - słabizna! (1) Byłam tam 1 raz ponad pół roku temu i byłam bardzo zadowolona, chrupkie... A. Zenada (1) Jesli ktos ma 2h na jedzenie to zapraszam. Ponad godzina czekania w... Glodny klient mimo, ze tam byl Beata - opinia (1) Ceny na jedzenie sa obnizone,obiad dnia kosztuje tylko 20zl,oraz na... Beata w sam raz na rodzinny obiad (1) Bardzo dobre jedzenie, najbardziej uwielbiamy tutaj pizze, szkoda, ze nie ma... Sandra Tragedia (1) Na poczatku smak i estetyka potraw na najwyzszym poziomie , po ostatnim razie... zawiedziony R.R. - opinia (1) Wszystko ok., tylko te kelnerki jakby z ulicy zgarnięte. Dziewczyny ubierzcie... R.R. nie polecam (1) beznadzieją byłam na kilka miesięcy temu i było okey, to co się dzieje teraz... Mario Baardzo przyjemnie (1) Byliśmy z mężem na obiedzie i wyszliśmy mega zadowoleni. Od razu zdziwienie... lilka juz nie przyjde (1) bylam dawno, zamowilam 2 pizze, na ktore czekalam ponad godzine, gdzie co... ania Obsługa.. (1) Dziś wybraliśmy się do Magnolii. Walentynki.. większość stolików zajęta.... Asia zdecydowanie odradzam:) (1) Zdecydowanie odradzam:( byliśmy w niedzielę w porze obiadowej, pytamy o... Ania