Belleza

Fryzjerzy

Gdańsk, Leśna 1

Acha - opinia (1) W tym salonie wszystko jest wyjątkowe i niepowtarzalne i tak też się tu... Acha Adam - opinia (1) Z usług salonu korzystam regularnie. Przeniosłem się tam pomimo konieczności... Adam Klientka - opinia (1) Jestem zadowolona, gdyż Pani Eliza wyczuła mnie i moje włosy i zaczęła,... Klientka
Agata - opinia (1) Do Bellezy w Oliwie trafiłam z polecenia i jestem bardzo wdzięczna sąsiadce... Agata Magda - opinia (1) Jestem pod wrażeniem całego salonu: estetyki, kultury osobistej pracowników.... Magda Ania - opinia (1) Polecam panie uratowały mi włosy po pseudo fryzjerze Ania Dorota - opinia (1) Po wejścia do Salonu każdy czuję się doceniony jako klient. Panie są... Dorota KASIA - opinia (1) Dla mnie od lat najlepszy zakład fryzjerski. Super miejsce, atmosfera, Ania... KASIA Magda - opinia (1) Wysoka nota w pełni zasłużona! U Pani Marty zawsze czuje się zadbana i... Magda D. - opinia (1) Polecam ten salon i Panie, które wiedzą jak dobrać kolor i fryzurę. Usługi na... D. D. - opinia (1) Polecam ten salon i Panie, które wiedzą jak dobrać kolor i fryzurę. Usługi na... D. D - opinia (1) Umiejętności, zrozumienie klienta- na najwyższym poziomie. D Malwina - opinia (1) Usługi fryzjerskie pierwsza klasa :). Polecam! Malwina Stanisław - opinia (1) Polecam. Jest bardzo czysto, że elegancko, miło i fachowo. Stanisław Jestem bardzo zadowolona (1) Zdecydowanie najlepszy salon w Gdańsku. Byłam na koloryzacji i strzyżeniu i... Marta Belleza (1) Polecam wszystkim usługi tego salonu. To jest niesamowite , co Panie robią z... Dorota Rewelacja polecam (1) Zaczęło się ode mnie..byłam tak zachwycona że teraz z usług Pani Marty... Jystyna Wspaniale (1) Odkryłam to miejsce kilka miesięcy temu. I jestem zachwycona, dzięki... L. M. Belleza - pełna profeska! (1) Polecam to miejsce. Skorzystałam z usług miesiąc temu-wykonano na moich... Aleksandra Moja opinia (1) Tak, polecam wszystkim ten salon. Za indywidualne podejście do klientki, za... S.B.