Belleza

Fryzjerzy

Gdańsk, Leśna 1

salon na 6+ (1) Zgadzam się, salon na 6+, wyszłam odmieniona, zadowolona, a komplementów... Nowa ja :) B. Zachwycona (1) Poszłam do salonu z ciekawości po przeczytaniu opinii na trójmieście.... Ewa Bardzo zadowoleni (1) Po wielu latach z mężem chcieliśmy zmienić fryzjera a raczej nasze włosy juz... Kasia i Marek
fryzjerka na zawsze :) (1) Jestem stałą klientką i fanką tego salonu. Pełen profesjonalizm, olbrzymia... Ula BELLEZA w Oliwie (1) Polecam ten salon. Panie posiadają niesamowite umiejętności. Kolor włosów... zadowolona klientka Pełen profesjonalizm (1) Świetna obsługa i fenomenalny fach w dłoniach! Pełen profesjonalizm,... Daria cały czas zadowolenie (1) Jestem już klientką salonu pd 3-ch lat i nie zmienię zdania. To naprawdę... zadowolona Chwila w świecie relaksu pod opieką profesjonalistów. (1) Wprost z ruchliwego skrzyżowania wchodzę do... Aśka Zadowolenie max (1) Jestem zadowolona niesamowicie. Pani Ania jest przemiłą osobą, której zależy... Hergudzida Godne polecenia (1) Bardzo polecam korzystanie z usług p. Klaudii, dokładność, poczucie estetyki... Ania pełen profesjonalizm w domowej atmosferze (1) Salon mieści się w starej, ale odnowionej kamienicy, wnętrze jest... Joanna i mama Janina :) BARDZO POLECAM!!! (1) Jestem bardzo, bardzo zadowolona z nowego koloru blond. Czuję się... P. G. Dlatego ten salon? (1) Dlatego, że tam można poczuć się komfortowo; obsługa i umiejętności na... Iza Super zmiana ;) (1) Moja przyjaciólka przeszła u Państwa metamorfoze ( u p. Ani) ogormnie... Znajoma Bardzo zadowolona (1) Do salonu trafiłam z polecenia , czekałam na wizyte 2 tygodnie ale naprawde... Julia Baaaardzo polecam! (1) Pani Ania blondyneczka, to najlepsza fryzjereczka! Przytnie włoski,... Kasia krótko i w temacie (1) Polecam za profesjonalizm fachowość i miła atmosferę katarzyna w gorąco polecam (1) Jestem już stałą klientką i jestem za każdym razem zachwycona. Chodzę do Pani... Beata -stała klientk Salon na 6 (1) Jestem bardzo, bardzo zadowolona z koloru, ze strzyżenia. Polecam szczerze za... J.K. godne polecenia (2) Salon poleciła mi koleżanka w pracy i się nie zawiodłam. Trafiłam w ręce... zakręcona