Belleza

Fryzjerzy

Gdańsk, Leśna 1

wspaniale (1) Niedawno skorzystałam z usług salonu po raz pierwszy. Żałuję że dopiero... Gosia Wspaniały! (1) Profesjonalizm,wiedza a do tego tak ciepła i serdeczna obsługa,że aż nie chce... Paula Polecam (1) Serdecznie polecam !!! Miła obsługa, można się zrelaksować :) Marcelina
Bardzo profesjonalna obsługa (1) Przyjemna obsługa, miło można spędzić czas i się zrelaksować :) polecam gorąco!! Anna Najlepszy! (1) Wszystkim tym, którzy szukają dobrego fryzjera w Gdańsku, lub po prostu chcą... Magda Opinia (1) Byłam,sprawdziłam i polecam. Jestem zauroczona panią Klaudia, fryzura i... Basia Rewelacja (1) Rewelacyjny salon, obsługa na światowym poziomie. Profesjonalizm. Polecam Olina Polecam! (1) Polecam gorąco!! Pełny profesjonalizm, przytulne wnętrze, sama przyjemność ☺... Alexandra Mojej mamy opinia (1) Namówiłam moją mamę na wizytę w Bellezie, u p. Klaudii. Wróciła odmłodzona i... Córeczka Serdeczne podziękowania (1) Jeszcze raz pięknie DZIĘKUJĘ za uratowanie moich włosów i mojego samopoczucia Kate 3 x na TAK dla pani Claudii;) (1) W salonie Belleza była pierwszy raz z polecenia. Fachowy dobór fryzury,... K totalna metamorfoza (1) Zachecona pozytywnymi opiniami na trojmiescie postanowilam skorzystac z uslug... Natalia salon na 6+ (1) Zgadzam się, salon na 6+, wyszłam odmieniona, zadowolona, a komplementów... Nowa ja :) B. Zachwycona (1) Poszłam do salonu z ciekawości po przeczytaniu opinii na trójmieście.... Ewa Bardzo zadowoleni (1) Po wielu latach z mężem chcieliśmy zmienić fryzjera a raczej nasze włosy juz... Kasia i Marek fryzjerka na zawsze :) (1) Jestem stałą klientką i fanką tego salonu. Pełen profesjonalizm, olbrzymia... Ula BELLEZA w Oliwie (1) Polecam ten salon. Panie posiadają niesamowite umiejętności. Kolor włosów... zadowolona klientka Pełen profesjonalizm (1) Świetna obsługa i fenomenalny fach w dłoniach! Pełen profesjonalizm,... Daria cały czas zadowolenie (1) Jestem już klientką salonu pd 3-ch lat i nie zmienię zdania. To naprawdę... zadowolona Chwila w świecie relaksu pod opieką profesjonalistów. (1) Wprost z ruchliwego skrzyżowania wchodzę do... Aśka