Belleza

Fryzjerzy

Gdańsk, Leśna 1

Opinia (1) Korzystałam już kilkakrotnie z usług p. Ani. Polecam. P. Ania czyni cuda z... Madziula Na 200% :-) (1) Postanowiłam sprawdzić ten salon z w powodu opinii na trójmiasto.pl i ... sie... Magda Fryzjer o jakim marzy każda kobieta (1) Bardzo gorąco polecam salon, a w szczególności Panią Anię :) Kobieta która... Czarna Grzywka :)
Maria - opinia (1) to moja pierwsza wizyta i nie ostatnia, polecam tym którzy szukają dobrego... Maria Najlepsi! (1) Serdecznie pozdrawiam cały salon, w szczególności panią Alinę! Genialna... Andrzej POLECAM!!! (1) Pani Ania ma magię w rękach! :) Bardzo dobra fryzjerka. Jeszcze na długo po... Magda NAJLEPSZY SALON FRYZJERSKI W TRÓJMIEŚCIE! (1) Do Salonu trafiłam przeszukując opinie w necie. Udało mi się umówić jeszcse... Marta pierwsza wizyta (1) W tym Salonie byłam pierwszy raz,jestem bardzo zadowolona gdyż Pani Alina... Aniela :):):):):):) (1) Do salonu trafiłam dzięki mamie,która polecała mi Panią Anie i nie zawiodłam... Monika zadowolona! (1) Trafiłam do fryzjera z tzw" buta" przed samym zamknięciem salonu na cięcie i... Joanna Belleza to moje miejsce... (1) Ania z Justyną tworzą atmosferę, której nie ma w żadnym innym salonie.... wróżka Kasella Rewelacja (1) Pania Ania ścina rewelacyjnie polecam kasia Polecam!!! (1) Bardzo miła, serdeczna obsługa, świetny klimat i przede wszystkim... iwetta dobry salon (1) Weszlam przypadkiem do salonu , cicha uliczka , niejeden raz korzystalam z... sasiadka z Gdanska Osowy Polecam (1) Za namową koleżanki skorzystałam z usług p. Ani. I jestem bardzo, bardzo... Krystyna Super (1) Jestem bardzo zadowolona. Do salonu weszłam przypadkiem i wyszłam bardzo... Monika Gorąco polecam (1) Skorzystałam z usług w tym salonie i jestem zauroczona cudowną atmosferą,... Krystyna