Belleza

Fryzjerzy

Gdańsk, Leśna 1

super salon (1) Można pisać o tym miejscu i Paniach tam pracujących wiele pozytywnych... Joanna Belleza Gdańsk (1) Polecam gorąco każdemu wizytę w tym salonie, oraz usługi Pani Klaudii kolor... kasia Godny polecenia salon (1) Polecam z czystym sumieniem usługi w tym salonie. Osobiście trafiłam "pod... K.L.
Moja opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości usług oferowanych w tym salonie.... Anna polecam (1) Skorzystałam z usług tego salonu czytając opinie i jestem mega zadowolona.... Danuta Profesjonalizm w każdym calu (1) Polecam salon BELLEZA, na wszelkie (małe i duże) okazje. Panie znakomicie... polska teściowa ;) Opinia (1) Bardzo polecam ten salon. Jestem stałą klientką p.Ani, która z pasją... Jula Lubię ten salon (1) Za jakość, fachowość, przesympatyczną obsługę. Polecam. J.W Opinia (1) Jak najbardziej rozumiem, czemu salon ma bardzo dobre opinie. Panie są mega... Doorisa Jeden z lepszych w Trójmieście (1) O atutach Bellezy można pisać bez końca. Najważniejsze jednak są umiejętności... Monika polecam p. Klaudię (1) Korzystałam z usług p.Klaudii. Kompetentna osoba, bardzo dobry fachowiec, a... Janka 6 x TAK :) (1) Polecam usługi w tym salonie, gdyż dzięki podpowiedziom p. Ani udałam się do... Ewelina rewelacyjny salon (1) Polecam wszystkim, którzy cenią wysoką jakość usług. Zajęły się Panie mną,... Lusia Polecam Pania Aline (1) Trafilam do Bellezzy z polecenian i nie zawiodlam sie. Pani Alina doradzila... Doda rewelacja! (1) Salon jak i usługi w nim na wysokim poziomie. Magiczna atmosfera. Szczerze... zadowolona Super SALON (1) Bardzo miła obsługa. Pani Ania jest rewelacyjna. Byłam już kilka razy, zawsze... DOROTA opinia (1) Przy obecnej ilości salonów fryzjerskich ciężko mnie przekonać, że będę... Aleksa Polecam (1) Szczerze polecam. Wychodzę zadowolona za każdym razem :) Jula opinia (1) Szczerze polecam. Jakość usług na najwyższym poziomie. Rewelacyjne miejsce... Dorota Super (1) Korzystam z usług Pani Ani i jestem za każdym razem bardzo zadowolona. W... Zadowolona