Beznadziejna firma, ciągłe awarie... (1) nie dbają o klienta, nie wywiązują się z umowy, wymyślają tanie... Marcel ODRADZAM (1) Nie polecam, w umowie mam internet o prędkości od 1 do 3 M, ale nigdy nie... Morena UWAGA - awaria na awarii (1) korzystam z uslug firmy od ponad 3 lat i do tej pory bylem zadowolony (jedna,... Filip
Nie jest źle ale mogłoby być lepiej (1) Są plusy i minusy. Obsługa w biurze lekko mówiąc nie jest miła. Choć to... Patrick Tananger - opinia (1) Krotko uzytkuje ale jestem zadowolony DC dziala prawidlowo, predkosc taka... Tananger Firma do kitu. (1) Musiałem zrezygnować z przyczyn rodzinnych z usług firmy Biallnet jako... Bogusław Dręczewski Ach (1) Jest bo jest - Nie jestem zachwycony ale też w sumie nie narzekam. Janusz Polecam (1) Korzystam od 4 lat.W tym czasie były dwie awarie ale po tel. do serwisu po 15... Marcin J. polecam (1) szybki internet za nie wielka cene :P ale pamietam jeszcze stare (niestety... best Fatalnie (1) Pół roku czekałam na przesłanie umowy. Od miesiąca czekam na naprawę... Maria Szreder polecam (1) polecam xxx CZUJĘ SIĘ OSZUKANA (1) DAŁAM SIĘ NAIWNIE NABRAC NA PODPISANIE UMOWY NA 2 LATA I JUZ ŻAŁUJĘ. FIRMA MA... HANNA NIEZBECKA Polecam (1) Dobrę łącze, dobre ceny, dużo ludzi na hubie, szybka instalacja. Więcej mi... Orlik Polecam (1) Firma biall-net po prostu dba o swoich klientów, a wczoraj miałem tego... gonzo Do jckl/bran (1) Tak czytam i czytam i zastanawia mnie jedno - czy Wy (bran,jckl) nie... macra Pod wrazeniem. (1) Tak jak w nagłowku - jestem pod wrazeniem dzialania sieci biall-net. Tak... jckl Godny polecenia (1) Nie wiem kto wypisuje takie bzdury?! (mówię o krytycznych ocenach). Mieszkam... bran TO KPINA (1) USŁUGI DROGIE I NIETERMINOWE: OCZEKIWANIE NA WYMIANĘ WTYCZKI 2 DOBY, KOSZT... TOMASZ ZIÓŁKOWSKI pani na morenie (1) Dotyczy pani , która jest obecnie na Morenie .Jest bardzo... cierpliwy klient ah te awarie... (1) Mieszkam na Lipowicza i początkowo byłem zadowolony a nawet bardzo zadowolony... teh_pp