A jak jest z prędkościami Bial Net (5) Na stronie można przeczytać ze Bial Net oferuje łącze 21Mb/s Nie ma nic o... aniuko Internet - nie polecam, duza awaryjnosc !!!! (2) Jesli masz mozliwosc unikaj z daleka. Internet w dzien masakra, wieczorami... Krzys Brak profesjonalizmu (3) Jestem klientem tej firmy od 3 lat. Po pierwszych 2 latach przedłużyłem... DD
zacinający net !! (1) juz drugi weekend nie da rady grać , jeszcze raz taki numer a Wam wjebieeeeeeee szeF klientka od lat (2) jestem klientką juz dość długo, moj maz jest informatykiem i bardzo chwali... Ola i Piotr Z daleka od BIALL-NETU (16) To firma rodem z PRL. Internet: prędkość 2 MB, cena 39 zł. OK moze być.... Monika nabita w Biallnet Problem z dekoderem (2) Witam.Niedawno podpisałem aneks do umowy na internet i telewizję pakiet... franki139 Jest ok (2) Korzystam z ich telewizji cyfrowej od jakiegoś czasu. Jest ok. Porównywałem... DD beznadzieja (3) szkoda ze nie ma niższej niż 1 oceny za obsługę - serwis jest nie dość że... użytkownik Chelmnet (2) Jestem abonentem od nie pamietam kiedy - jeszcze za czasow Chelmnetu -... Olek polecam (2) Może nie zawsze wszystko działa optymalnie, ale jest to lokalny i przede... Polakov Lubię to (2) Nie jestem specjalistką od telewizji, ale na moim telewizorze odbiór jest... Ania Nierzetelna firma (1) Wszystko jest super do podpisania umowy. Potem sa schody. Slaba jakosc... antos Nie dajcię się nabrać tej firmie.. (2) Sygnał telewizji analogowej beznadziejny, dałem się skusić na cyfrową oferte... mmmm a ja nie mam problemów (1) A ja mam zupełnie inne doświadczenia z Biallnetem. Mam od nich internet i... Ignacy Nierzetelna firma. (2) Najgorszy operator kablowy. Jakosc i ilość kanałów beznadziejna.. MMMM Tandeta (1) Omijajcie tę firmę, szkoda czasu, nerwów i pieniedzy... Malik Obsługa OK. (1) Obsługa i jakość połączenia ok, przez dwa lata, dwa razy miałem kłopot z... Arek masakra!!! (2) internet umowa na 11 MB - na speed tescie trochę ponad 3 MB. Po zgłaszaniu... Lotka Kasia - opinia (3) Przez 2 lata mieliśmy slaby sygnałTV technik powiedzial ze tak musi byc bo... Kasia