kto idzie biegac dzis plaza skwer bulwar polanka redłowska (1) kto idzie biegać dzis plaza skwer bulwar on Chętna/chętny pobiegać amatorsko :) (7) Witam, szukam osoby do wspólnego biegania, kilka razy w tygodniu. Typowo... Kuba Bieganie na Przymorzu, park Regana. (4) Witam za bardzo samemu mi się nie chce biegać czy może ktoś by był chętny do... bieganie
Może bieganie albo kijki? :) (3) Witam :) Marzy mi się mała grupa osób które np 2x w tygodniu spotykała... Qlka :) Bieganie (poziom O) Gdańsk (4) Może ma ktoś ochotę pobiegać? Gd-Orunia D, Chełm? :) Kaśka Szukam osoby do wspólnego biegania :) (2) Witam mam 17 lat i szukam osoby z którą można by było pobiegać dla zdrowia :)... Tomek Bieganie (6) Witam jest ktoś chetny do wspólnego biegania.Samemu cięzko się zebrać:) qwerty Bieganie (poziom O) Gdańsk (2) Ktoś chętny? Qlka :) Bieganie w Leźnie (3) Czy są osoby chętne do wspólnego biegania z Leźna i Lnisk anka Truchtanie, nordic walking, rower - Gdańsk Wrzeszcz (5) Hej, wracam powoli do aktywności fizycznej po długiej przerwie przez... K. Bieganie - amatorsko, rekreacyjnie (1) Hej, chcę zacząć biegać, ale to zaczynanie w pojedynkę kiepsko mi wychodzi.... AAgula Bieganie (10) Witam, szukam kogoś do biegania w okolicach ul. Myśliiwskiej, kogoś komu... Karolina, 25 Bieganie - Sopot (1) Cześć! mieszkam w Sopocie Kamiennym Potoku, chcę zacząć bieganie, szukam osób... Asia Bieganie (1) Heja. Pobiegam z kimś (On lub Ona) wspólnie dla wzajemnej motywacji. Samemu... marek.ponikiewski@op.pl Siemaneczko (1) Hej.Mam pytanie ktoś ma zamiar w lutym pobiegać? Bo mój sparingpartner się... Runner 22 Wychodzimy na świeże powietrze!!! (3) Hejoooo czy ktoś chętny do bieganka :DDDD????Wracam po kontuzji i muszę... Piotrek23 Czy ktoś używa taką opaskę? (2) Cześć. Czy ktoś używa może taką opaskę?... A-Z Bieganie, Leszczynki. (9) Witam. Są w okolicy jacyś amatorzy biegania? Nie chodzi mi o maratończyków;) Pasibrzuch Ekipa do biegania z Gdańska :) Kto chętny? (2) Jak powyżej ;) Można by tak zebrać się w parę osób i z 2x w tygodniu spotkać... Kaśka :) Bieganie (4) Witam szukam chętnej osoby do biegania Przymorze xc