bieganie, przymorze , oliwa (3) Chetny ktoś na bieganie? Dzień tygodnia pasuje mi każdy, godziny poranne lub... biegacz kto idzie biegac dzis plaza skwer bulwar polanka redłowska (1) kto idzie biegać dzis plaza skwer bulwar on Chętna/chętny pobiegać amatorsko :) (7) Witam, szukam osoby do wspólnego biegania, kilka razy w tygodniu. Typowo... Kuba
Bieganie na Przymorzu, park Regana. (4) Witam za bardzo samemu mi się nie chce biegać czy może ktoś by był chętny do... bieganie Może bieganie albo kijki? :) (3) Witam :) Marzy mi się mała grupa osób które np 2x w tygodniu spotykała... Qlka :) Bieganie (poziom O) Gdańsk (4) Może ma ktoś ochotę pobiegać? Gd-Orunia D, Chełm? :) Kaśka Szukam osoby do wspólnego biegania :) (2) Witam mam 17 lat i szukam osoby z którą można by było pobiegać dla zdrowia :)... Tomek Bieganie (6) Witam jest ktoś chetny do wspólnego biegania.Samemu cięzko się zebrać:) qwerty Bieganie (poziom O) Gdańsk (2) Ktoś chętny? Qlka :) Bieganie w Leźnie (3) Czy są osoby chętne do wspólnego biegania z Leźna i Lnisk anka Truchtanie, nordic walking, rower - Gdańsk Wrzeszcz (5) Hej, wracam powoli do aktywności fizycznej po długiej przerwie przez... K. Bieganie - amatorsko, rekreacyjnie (1) Hej, chcę zacząć biegać, ale to zaczynanie w pojedynkę kiepsko mi wychodzi.... AAgula Bieganie (10) Witam, szukam kogoś do biegania w okolicach ul. Myśliiwskiej, kogoś komu... Karolina, 25 Bieganie - Sopot (1) Cześć! mieszkam w Sopocie Kamiennym Potoku, chcę zacząć bieganie, szukam osób... Asia Bieganie (1) Heja. Pobiegam z kimś (On lub Ona) wspólnie dla wzajemnej motywacji. Samemu... marek.ponikiewski@op.pl Siemaneczko (1) Hej.Mam pytanie ktoś ma zamiar w lutym pobiegać? Bo mój sparingpartner się... Runner 22 Wychodzimy na świeże powietrze!!! (3) Hejoooo czy ktoś chętny do bieganka :DDDD????Wracam po kontuzji i muszę... Piotrek23 Czy ktoś używa taką opaskę? (2) Cześć. Czy ktoś używa może taką opaskę?... A-Z Bieganie, Leszczynki. (9) Witam. Są w okolicy jacyś amatorzy biegania? Nie chodzi mi o maratończyków;) Pasibrzuch Ekipa do biegania z Gdańska :) Kto chętny? (2) Jak powyżej ;) Można by tak zebrać się w parę osób i z 2x w tygodniu spotkać... Kaśka :)