Warto skorzystać! (1) Serdecznie polecam sesję braffitingową z Pania Magdaleną osobom, które nigdy... Agnieszka POLECAM (1) profesjonalne porady, super atmosfera, przemila obsluga :) trzeba nastawic... andromeda Zmiana lokalizacji i nadal świetna obsługa!!! (1) Muszę przyznać, że znalazłam Biustolandie dzięki artykułowi na trojmiasto.pl... Liliana
Ekspedientki kompletnie nieainteresowane klientem (1) Miałam dwukrotnie okazję robić zakupy w sklepie Esotiq w Galerii Bałtyckiej.... Edyta Brafiting u pani Magdaleny - polecam (1) Ostatnio szukałam w sklepach bielizny, która byłaby inna niż ta w... Sylwia Polecamy (1) Spotkanie z Panią Magdą to sama przyjemność. Byłyśmy na nim po raz pierwszy i... Trzy siostry Polecam z czystym sumieniem! :)))) (1) Pani Magda to super kobieta.Zna się na brafittingu, jest bardzo sympatyczna i... Daria Gorąco polecam (1) Gorąco polecam wszystkim kobietkom:) Pani Magdalena jest bardzo ciepłą,... Agnieszka Świetne miejsce! (2) Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej obsługi . Bielizna jest piękna i... MaNaMa Jaki piekny salon bielizny ... wow (2) Piękny salon, gratulacje dla właścicielki. Bardzo miła obsługa,... Dorota Coś dla oka, coś dla ducha (1) Wybór..... Rewelacyjny!!! Obsługa.... Niesamowita!!! Z tego sklepu nie można... Lucy Najlepsze marki i profesjonalna obsługa (1) 1200 znaków to za mało by ocenić tak wielkie zaangażowanie w bieliznę na... B.Nowak Sama przyjemność (1) Spotkanie z Magdą jest zawsze ogromną przyjemnością. Asia czysta przyjemność... (1) atmosfera miejsca, otwartość i ciepło Pani Magdy, spowodowały, że czułam się... Milka Polecam sfrustrowanym właścicielkom za dużego i za małego biustu;) (1) Profesjonalnie, przystępnie, bardzo sprawnie i sympatycznie. Z okazji... Monia Polecam! (1) Pani Magdalena jest niesamowicie miła i profesjonalna. Był taki wybór różnych... Grażyna Mega profesjonalna obsługa (1) Od kilku tygodni(tak tygodni) szukam biustonoszy, byłam już chyba we... Aga Polecam sklep z rajstopami i bielizną (1) Profesjonalna obsługa, duży asortyment i niskie ceny!!! Małgorzata Jestem zadowolona. (1) To nie było moje pierwsze spotkanie z profesjonalnym brafittingiem. Wygląda... Wiola Gorąco polecam (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Pani Magdalena pomogła mi nie tylko w... Kate