Gorąco polecam (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Pani Magdalena pomogła mi nie tylko w... Kate Fantastyczne miejsce fantastyczna osoba!!! (1) Kiedyś myślałam że potrafię sama dobrać sobie stanik i wiecie co???Myliłam... Paulina Serdecznie polecam! (1) Polecam wszystkim skorzystanie z usług biustonoszki! Panie nie dość, że są... Klientka
Bra Madalena (1) Gorąco polecam skorzystanie z usług Pani Magdy. Profesjonalnie dobierze... ania polecam (1) Miła, sympatyczna obsługa. Towar dobrej jakości. Polecam Grażyna Polecam (1) Polecam serdecznie, bardzo miła i profesjonalna obsługa :) Martyna Miła obsługa (1) Pani z obsługi ( chyba w okularach ) bardzo miła i pomocna. Polecam ! Adriana Super (1) Bardzo miła , sympatyczna i uśmiechnięta Pani Magdalena . Bardzo... Dominika Polecam (1) Pani Magdalena jest przemiłą osobą, fachowe doradzctwo. Polecam ! Adriana Polecam :) (1) Pani Magda to profesjonalistka! Szybko i rzetelnie wytłumaczyła na czym... SYLWIA Profesjonalnie, sympatycznie i subtelnie (1) Zdecydowanie polecam! Jestem wręcz zachwycona bielizną, którą dopasowała mi... Aleksandra bielizna (1) bardzo miła profesjonalna obsługa ze strony Pani Magdy, szeroki wybór towaru,... ania Godna polecenia (1) Odwiedziłam wiele salonów z bielizną i lepszej ofety oraz brafitterki niż... Krysia Polecam (1) Profesjonalna obsługa,Panie uśmiechnięte i sympatczne,dobrały mi biustonosz... Magda Polecam bardzo wszystkim Paniom!! (1) Atelier Bra Madalena - pełen profesjonalizm, naprawdę duży wybór biustonoszy,... Asia Zawiedzona (1) Myślałam, że jeśli to salon bielizny D+, to będą to rozmiary większe, a nie... Biuściasta Bra bra brawo! (1) Niby każda kobieta zna swoje ciało i wie co zrobić ze swoim biustem.....a... olakocha Rewelacyjna obsługa (1) W owym salonie obslugiwala mnie Pani w długich włosach("koński ogon"),... Iwona Szczerze polecam (1) Szczerze polecam ten salon z bielizna. Mila i przede wszystkim profesjonalna... FittInezka Polecam (1) Miła obsługa, duży wybór, polskie marki, przystępne ceny. dzierlatka