Obsługa.. (1) Zawiodłam się dzisiaj na obsłudze w tym sklepie. Pani która mnie obsługiwała... Ł 6 pod każdym względem! (1) Doskonały wybór strojów kąpielowych, a przede wszystkim rewelacyjna i... Klientka Super!!! (1) Super profesjonalna obsługa, Panie doradzają w doborze biustonosza. Wszystkim... Helena
SERDECZNIE POLECAM (1) DZIEWCZYNY, SERDECZNIE POLECAM SALON Z BIELIZNĄ. SZCZEGÓLNIE ZE WZGLĘDU NA... klientka Profesjonalizm (1) Ten sklep zasługuje na 6. Obsługa jest naprawdę profesjonalna, a oferta... ela szczerze polecam (1) Pełen profesjonalizm, miła atmosfera. Magda bardzo polecam (1) Bardzo polecam wszystkim - a szczególnie ciężarnym :) po świetnym dobraniu... kalka Szczerze polecam, szczególnie Paniom z dużym biustem :-) (1) Rewelacja !!! po stokroć dziękuję :-) sportowy panache super, spisał się... Jolanta Sekulska Szczerze polecam. (1) Spotkanie z Panią Magdą zaoszczędziło mi wiele czasu oraz energii. Podczas... Joanna wszystko o.k (1) Niedawno kupowałam bieliznę. Wpierw miałam opory przed internetową sprzedażą.... marcelinkaaa Polecam !!!! (1) witam :) z całego serducha polecam Brafiterke Magdę !! Pełen profesjonalizm ,... Magda Polecam! (1) Każda z nas powinna dbać o swój biust, bez względu na wiek, podejście do jego... Aneta K. Anna Spychała - opinia (1) Kontakt ze sprzedającymi bez zarzutu. Przebieg transakcji świetny, szybki.... Anna Spychała Super doświadczenie! (1) W ramach "babskiego wieczoru" zaprosiłyśmy Magdę, ciekawe, co przyniesie ta... Maja Uwielbiam :) !!! (1) Wielkie zaskoczenie, niepozorny salonik w centrum Gdynii. Bardzo miła i... Aga zdecydowanie polecam! (1) Świetne promocje i doskonałe produkty oraz intymna atmosfera sprawia, że z... Ania Dziękuję ślicznie... (1) ...za cudnie spędzony czas, profesjonalizm, z którym nie spotkałam się... Magda Warto skorzystać! (1) Pani Magda to osoba pełna profesjonalizmu, pasji i zaangażowania. W pełni... Sylwia Bardzo profesjonalny sklep (1) Tak zaopatrzonego sklepu z bielizną w Trójmieście jeszcze nie widziałam.... Dor zadowolona :) (1) Spedzilam w tym sklepie ostatnio ponad godzinę i wyszlam wyjatkowo... Rysia