Bardzo nieprzyjemna obsługa..... (2) Ze względu na pozytywne opinie o tym sklepie postanowiłam przyjść w ten... Natalia Tragedia (2) Dobrano mi zly stanik, ktory w trakcie noszenia zrobil mi poerwszego dnia... Pani D. nareszcie nowa dostawa (2) jak to dobrze że właściciele sklepu -"poszli po rozum "do głowy i nareszcie... Wiesia
Profesjonalnie w 100 % (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w sklepie. Panie usmiechniete, chetne do... Viola Bielizna dla kobiet w ciąży i karmiących. (1) Żałuję, że wcześniej do Was nie trafiłam. Majtki ciążowe najwygodniejsze ze... Ewa Gorąco polecam !! (1) Pani Magda, wspaniała, ciepła osoba. Pełen profesjonalizm. Staniki jak druga... Iwona super mile spotkanie i profesjonalizm (1) bardzo owocne spotkanie, polecam wszystkim paniom, pyszne ciasteczka... Dorota Zawiedziona (1) Ostatnio poszłam z zamiarem kupna stanika i bardzo się zdziwiłam, gdyż... Marzena Polecam (1) Robiłam w Christelle zakupy kilka razy, u różnych brafiterek i za każdym... Evelyn super obsługa profesjonalizm (1) witam zamknęliście Gdynię !!!dobrze ze trafiła do Wrzeszcza i najmilsza... anna Polecam! (1) Każda kobieta zasługuje na to, żeby skorzystać z takich usług! Nie w markowej... Kot Jakiś koszmar (1) Nadmienię, że jestem stałą klientką Intimissimi. Niestety po raz ostatni w... Przerażona beszczelnością Polecam!! (1) Pani Magda jest uroczą osobą, bardzo ciepłą i serdeczną, mogłaby zostać moją... B. naprawdę warto - polecam! (1) bardzo profesjonalna wizyta w miłej i komfortowej atmosferze. Każda kobieta... M. polecam! (1) Pani Magda rewelacyjnie dobrała biustonosze :) Wcześniej byłam przekonana, że... ewa Najgorszy sklep, obsługa beznadziena (1) Nie polecam, tragiczna obsługa, płatność karta powyżej 10 zł- ciekawe wg... Ewa pełen profesjonalizm :) (1) Spotkanie z Magdalena to czysta przyjemność, czas dla siebie, zadbania o to,... Monika Żenująco niski poziom obsługi klienta. (2) Przyszłam do salonu wymienić biustonosz na inny kolor. Pani "stylistka"... Marta Body ślubne (1) Trafiłam do Bouduar z ogromnym problemem, ponieważ wybrałam sobie sukienkę... Marta Zdegustowana (1) Zawiodłam się dzisiaj na obsłudze w tym sklepie. Pani która mnie obsługiwała... Ł