polecam! (1) Miejsce naprawdę warte polecenia. Połączenie profesjonalnej obsługi z miłą... mika Miło i przyjemnie! (1) Moge polecić ten salon. Już dawno nie czułam się tak komfortowo podczas... Małgorzata TO JEST TO CO JEST IDEALNE DLA NAS KOBIETKI!!! (1) w koncu znalazlam sklep, w ktorym moge cos znalezc dla siebie!!! :) przede... Angelika
Cudownie ! (1) Pani Jola tak się mną zajęła , że nie wiedziałam że moje piersi jeszcze tak... @ Jestem na tak! (1) Jestem klientką sklepu już od dawna. Ich profesjonalne podejscie sprawia, że... Ola Niezwykle udane połączenie klasy z serdecznością... (1) To moim zdaniem największy atut salonu. Od wejścia uderzyła mnie delikatność... Roma Sklep super (1) Przemiła,profesjonalna obsługa.Panie potrafią świetnie doradzić w doborze... ewa Bardzo Polecam-Udane Zakupy! (1) Bardzo polecam, profesjonalna obsluga , sympatyczna, bez naciagania ,... Kasia Nowa klientka - opinia (1) Zawsze borykałam się z problemem dużego biustu. Kiedy jakiś czas temu,... Nowa klientka Cudownie spędzony czas (1) Przyznam, że byłam sceptyczna, jednak do skorzystania z usługi przekonała... Katarzyna Zdecydowanie i bez wątpliwości polecam:) (1) Jestem na świeżo po wizycie i mogę- jak w nagłówku - zdecydowanie polecić;)... Iwona L. rewelacja (1) dziewczyny zdecydowane TAK, rewelacyjna obsługa, podejście. To tak naprawdę... emila Gorąco polecam!!! (1) Pierwszy raz w życiu skorzystałam z takiej usługi i jestem ogromnie... Diana marta - opinia (1) Gorąco polecam usługi Kasi. Pełen profesjonalizm, zakupy zawsze w miłej... marta Asortyment, miła atmosfera, ale przede wszystkim fachowe doradztwo na 6 (1) Jestem pod wrażeniem tego miejsca. Duży wybór, przystępność cen, miła... Kamila polecam (1) polecam Magda POLECAM WSZYSTKIM!!! (1) Do Biustonoszki trafiłam, gdy szukałam białego stanika na ślub w którym... Agnieszka subtelność i profesjonalizm w jednym (1) Polecam usługi Magdy za jej profesjonalizm, dyskrecję i indywidualne... Marta rozczarowanie (1) Zachęcona opiniami na forum oraz ogólną modą na brafitting w końcu... mała chuda Wspaniała odmiana! (1) Polecam każdej kobiecie - zarówno ze względów estetycznych, jak i... Gosia