fajne produkty w dobrej cenie (1) Mogę z czystym sumieniem polecić wszystkim sklep Intimeo. Byłem tam dzisiaj z... Jan Profesjonalny sklep z bielizną (1) Od otwarcia sklepu tylko tutaj zaopatruje się w bieliznę i stroje kapielowe!... Karolina Pierwsza wizyta (2) Szukałam w Trójmieście salonu, w którym będę mogła zaopatrzyć się w... Karolina
SUPER! (1) Zaglądam do Christelle na Świętojańskiej w Gdyni od ok. 3 lat. Dzięki miłym... Lucyna slaba obsluga (1) Jestem bardzo niezadowolona z pan, ktore pracuja w tym sklepie. Poprosilam o... monika Dobre produkty (1) Polecam wszystkim Paniom poszukującym dobrych jakościowo marek - sklep... Paulina Zachwycona :) (1) Czytałam wiele opinii na temat salonu Lingeria, postanowiłam się nareszcie... Anka Rewelacja! (1) Wybrałam się do tego sklepu z mamą, która od lat ze względu na duży biust... marta fantastyczny sklep! (1) Z całą pewnośćią mogę powiedzieć, że Christelle to najlepszy sklep z bielizną... Aleksandra dla mnie sklep numer jeden (1) trafiłam do tego uroczego sklepiku jakieś 3 lata temu ,i od tego czasu... ola NIE POLECAM! (3) Bylam w sklepie Lingeria pierwszy i ostatni raz. Pani ktora mnie obslugiwała... katarina87 SZCZĘŚLIWE POWROTY! (1) Od wielu lat dobierałam sobie staniki w tym właśnie sklepie, zawsze byłam... ALEKSANDRA Problemy z wymianą towaru (1) Niestety nie jestem pewna , czy wrócę do tego sklpu. Na początku Pani... ewa biusty XXL :) (1) Powiem krótko: - przesympatyczna i profesjonalna obsługa - szeroki asortyment... Katarzyna wcześniejsze zamykanie sklepu (2) Nie polecam sklepu Esotiq w Batorym. Odwiedziłam go 26.05.2012 r teoretycznie... niezadowolona klientka doskonały sklep (1) Wybrałam się po dobrej jakości stanik i nie żałuję. Oczywiście źle dobierałam... chili Fajny sklep. (1) Mają ogromny wybór i dobrej jakości rzeczy. Kupiłem tam prezent dla żony.... Pan Kasia - opinia (1) Wczoraj zakupiłam w sklepie Christelle na Świętojańskiej piękny staniczek.... Kasia SUPER SALON :) (1) Przemiłe Panie, ogólnie obsługa na medal! Byłam 1 raz klientką tego salonu,... Małgorzata Bardzo na tak! (1) Pewnego razu skusiłam się na ofertę z gropounu i nabyłam kupon na biustonosz... Paulina R.