Pozytywne doświadczenia! (1) Trafiłam do tego sklepu parę lat temu gdy trwała akcja Klinika Stanika -... Sabina Oby więcej takich sklepów (1) Bardzo pozytywne wrażenie wywarł na mnie sklep na Świętojańskiej, miła... Aga Świetna, miła i fachowa obsługa (1) Czegoś takiego szukałam! Miła obsługa, dobranie odpowiedniego stanika już nie... Magda
to się chwali :) (1) Co będę się rozpisywała - widać po poniższych komentarzach jaki ten sklep i... Ola praca w Christelle- dawnej galerii rajstop- KTO TAM PRACOWAŁ??? (1) Chcę zmienić pracę i już od prawie roku jestem na bieżąco z ogłoszeniami o... Wiola Polecam! (1) Bardzo miła, sympatyczna i rzetelna obsługa. Sklep, zktórego zawsze wracam... klientka rewelacyjny sklep! (1) Panie o anielskiej cierpliwości, chęci pomocy. Zawsze z tego sklepu wychodzę... Agnieszka R. obsługa we Wrzeszczu (2) witam, jestem stała klientką i zaopatruję się w bieliznę z Lingerii od... eg tego szukałam :) (1) Nie jest łatwo dobrze dobrać bieliznę. Kiedy znalazłam firmę, która szyje... marta Sandra - opinia (1) Trafiłam przez przypadek i oczywiscie od razu zachęciła mnie rozmiarówka ;)... Sandra 100% ZADOWOLENIA - sklep z bielizną MILADY (1) Chciałabym wyrazić swoją opinię dotyczącą sklepu z bielizną MILADY, trafiłam... Monika żałosne (8) Jestem niezadowolona z wielu powodów: Nie masz kasy, nie przychodź. Takie... żałosne Edyta - opinia (1) Polecam sklep Milady wszystkim kobietom kochającym piękną bieliznę. Osobiście... Edyta pierwszy sklep bieliźniarki i od razu strzał w 10 (1) od jakiegoś czasu nosiłam się z zamiarem kupienia bielizny w prawdziwym... AiWoods M.H. - opinia (1) Obsługa jak najbardziej kompetentna i sympatyczna. Bielizna dobrana idealnie... M.H. Gorąco polecam :) (1) Super obsługa, szeroka rozmiarówka biustonoszy, więc nie ma problemu ze... Ola profesjonalna obsługa (1) sklepie Milady można liczyć na profesjonalną obsługę, doradztwo przy wyborze... Dagmara Bardzo fajny sklep (1) Namiar na sklep otrzymałam od znajomej, ale nie sądziłam, że będę tak... Ania Serdecznie polecam! (1) Wraz z rosnącą świadomością kobiet na temat biustonoszy zwiększa się popyt na... Alicja genialne (1) wybrałam się na zakupy do Lingerii dopiero teraz, chociaż zamierzałam zrobić... Marlena