Zawiedziona!! NIE POLECAM!! (4) Po przeczytaniu opinii o sklepie i profesjonalizmie Pań, wybrałam się na... Magda Gorąco Polecam!!!!!!!!!!!! (1) Pierwszy raz spotkałam się z tak miłą i profesjonalną obsługą. Panie... Ewik petrap - opinia (1) Bardzo profesjonalna i życzliwa obsługa. Sklep ma stronę internetową, gdzie... petrap
TAKIEGO SKLEPU SZUKAŁAM :) (1) Do sklepu Milady trafiłam przez przypadek i już nie zamienię go na żaden... Anna K. stanowczo odradzam (1) Ekspedientki bardzo nachalne. Nie można spokojnie rozejrzeć się po sklepie.... janka Profesjonalizm w pełnym wydaniu! (1) Po długich i męczących poszukiwaniach odpowiedniego stroju kąpielowego... ana331 Super!! (1) Szukałam odpowiedniego i dobrze dobranego biustonosza.Przeglądałam... J jak dla mnie super (1) byłam sprawdziłam już kika razy kupowałam,najbardziej przypadła mi do gustu... ola Od dzis moj ulubionny sklep!! (1) Fantastyczny sklep! Po raz pierwszy spotkałam się z tak dużym wyborem... zadowolona klientka Bielizna dla każdej Pani (2) Niezwykle miła atmosfera, profesjonalna, cierpliwa i niezwykle życzliwa... Ala POLECAM!! (1) Bardzo polecam ten sklep:) Moje wcześniejsze doświadczenia z zakupem bielizny... Paula1651 Korzystam z usług, robię zakupy od wielu lat (1) Korzystam i robię zakupy w tych sklepach od wielu lat. Nigdy nie mogłam... EAF rewelacja! (1) Sklep przy ulicy Dmowskiego: bardzo profesjonalna obsługa, panie potrafią... liwia Profesjonalizm godny polecenia (3) Panie z obsługi są cudowne. Potrafią świetnie dobrać odpowiedni rozmiar... Turek Obsluga bardzo miła (4) Panie bardzo się starają.Niestety nie jestem zadowolona z zakupu,biustonosz... maciejka mega pozytyw (1) jestem bardzo mile zaskoczona sklepem, zwłaszcza obsługa. cala uwaga byla... Kasia B. Profesjonalna obsługa (1) Polecam bardzo wymagającym klientkom, zwłaszcza tym z problemem doboru... ania Bardzo profesjonalnie (2) 80% kobiet nosi niewłaściwy rozmiar biustonosza. bardzo dziękuję przemiłym... Gosiak profesjonalnie (1) Przy moim 65F (o tym F się dzisiaj dowiedziałam :)) kupić odpowiednią... Katarzyna SERDECZNIE POLECAM! (2) Na wstępie chciałabym napisać, iż Panie Ekspedientki w sklepie są przemiłe i... 65G