Super sklep z biustonoszami do karmienia (2) Witam. Ostatnio odwiedziłam ten sklep ( nawet nie przypuszczałam,że... Klaudia Jestem zachwycona (1) Pani Marta to najlepsza brafiterka na świecie! Wzięłam do przymierzalni z 20... Ewelina Gość, (1) Parę dni temu przypadkowo trafiłam na ten sklep, duży wybór bielizny w... Ania
Jola - opinia (1) Pani Magda, profesjonalna, miła osoba, która wrerszcie pomogła mi w doborze... Jola Po raz pierwszy czuję się w pełni kobietą (1) Skorzystałam niedawno z usługi brafitterskiej oferowanej przez Magdę i wiem,... Asia wreszcie coś pasuje! (1) Długo wahałam się czy skorzystać z tej usługi ... jednak kolejna "wpadka" z... iwona Piękne kobiety-piękny biust. (1) Polecam!!! Profesjonalna, miła, dokładna, cierpliwa i przede wszystkim... Anna z Gdańska Superrr! (1) Polecam jak najbardziej. Nareszcie mam biust na odpowiedniej wysokości a do... Edi pozytywnie :) (1) Dziś razem z koleżanką skorzystałyśmy z usług p. Magdy, jest to pozytywna i... Martyna biust w dobrych rekach (1) po 3 porodach mój biust znajdował się w oplakanym stanie. dzieki Magdzie,... Joanna opinia (1) Profesjonalna obsługa, miła atmosfera i fachowe doradztwo. Pani Magda słucha... Aga polecam (1) Zdecydowanie, sam sklep jak i obsługa godne polecenia. Sabina Lubię to :-). (1) Robię w Lingerii zakupy od ponad roku, zawsze jestem zadowolona z obsługi.... Ania Sama przyjemność :-). (1) Szczerze polecam długowłosą brafitterkę, po prostu ją uwielbiam!!!... Marta Polecam (1) W dniu wczorajszym byłam z przyjaciółką na zakupach. Chciałabym pochwalić... M&J cudownie! (1) Od dawna żyłam w przekonaniu, że moje biustonosze wybierane 'na oko' nie są... Magda Dorota - opinia (1) Polecam sklep Intimeo w nowej Gildii. Postanowiłam zrobić sobie prezent na... Dorota fatalna obsługa (1) Niestety, jako stała klientka z chęcią wracałam so sklepu. Dzisiaj obsługa... asia Mega zadowolona ;) (1) Dostałam kupon zniżkowy od męża i postanowiłam go wykorzystać, wiec poszłam... Kate Dziwne rzeczy. (1) Ostatnio byłam w sklepie... strasznie tam zimno chyba nie ma ogrzewania...... Stały klient