- opinia (2) Daweed, już zawsze możesz nas witać po angielsku ;) A tak na poważnie bardzo... Jeszcze do Was wrócimy (2) Jest idealnie - największą zaletą lokalu są oczywiście Ludzie, którzy pracują... Marcin Ania i Marcin koszalin (2) r e w e l a c j a koszalin
- opinia (2) Super restauracja !! Uwielbiam tam przychodzić! Obsługa jest bardzo miła,... Billy\'s American Restaurants (2) Bez dwóch zdań najlepsze jedzenie, klimat i obsługa! Kochani nie macie sobie... Wiktor Teresa K. - opinia (2) Zawsze miło i profesjonalnie, super klimat, nigdy się nie zawiodłam. Teresa K. Petarda (2) Petarda na całości. Przystojni kelnerzy, zawsze świetnie doradzą, dania duże... N. D. - opinia (2) Prawdziwa Ameryka w środku Gdańska Zawsze wracam (2) Billy’s tak dobrze mi się kojarzy, że zawsze jestem u nich kiedy przyjeżdżam... Rudakitka Sylwia - opinia (1) Najlepsza restauracja w Gdansku. Za kazdym razem jak tam jestem musze usc do... Sylwia Młody Fifi - opinia (1) Najlepsza amerykańska kuchnia w trójmieście! Polecam serdecznie! Młody Fifi Ludziolubni (1) Jedyna restauracja w trójmieście gdzie mimo niezbyt wykwintnych dań ale nadal... S. Pyszne jedzenie i bajkowy widok na Motławę z tarasu (2) Byłem kilka razy ze znajomymi i nigdy się nie zawiedliśmy. Jedzenie jak i... elo Najlepsza restauracji (2) W tym miejscu panuje świetna atmosfera, Amerykańskie utwory z lat 80-tych... Alicja Najlepsza restauracja w trojmiescie! (2) Bardzo miło wspominam swoją wizytę, pyszne steki, żeberka, krążki cebulowe..... Emila Bardzo Polecam - klimat jak w Missouri (2) Bardzo polecam, miejsce z bardzo fajnym klimatem, pysznym jedzeniem i przede... Michał Wspaniale! (1) Nie byłem w tak klimatycznej restauracji, od samego wejścia czuć przyjemny... ARTUR Niepowtarzalny Klimat! (1) Myśląc o tej restauracji mam wielka tęsknotę za jej klimatem, wspaniałym... S. Petarda (1) Jak dla mnie jedna z najlepszych restauracji. Azjahillock Warto odwiedzić to miejsce (1) Jedna z moich ulubionych knajpek w Gdańsku. Jedzenie smaczne, choć nie... Sylwia