- opinia (1) Moje ulbione miejsce na świecie :) super dania super obsługa !! Polecam :D „Przyjemność brzucha jest podstawą i korzeniem wszelkiego dobra”. (1) Wczoraj w godzinach wieczornych zdecydowałam się wraz ze znajomymi odwiedzić... Magdalena Wspaniala atmosfera pyszne jedzenie (1) Wspaniala atmosfera przepiekne widoki z przeszklonego tarasu. Jedzenie pyszne... Sebastian
Przecudowne miejsce! Kelner Brad jak zawsze na 6 (1) Miałem ogromną przyjemność ze znajomymi znów zawitać w Billym , obsługa od... Michał kiedyś jedna z naszych ulubionych... (1) ale po ostatnim razie już nigdy tam nie wrócimy. Wycięcie z karty naprawdę... Justyna Pysznie (1) Bardzo dobre, dopracowane jedzenie, przepyszne drinki... Kelner który zna się... Dorota Clint - opinia (1) Swietne miejsce na rodzinne obiadki i spotkania towarzyskie, ciekawy pomysl... Clint Polecam! (1) Spędziliśmy bardzo miły wieczór, dziękujemy! Restauracja z bardzo przyjemnym... Monika rozczarowana (2) Ostatnio zabrałam moich majówkowych gości na steki, ponieważ jedliśmy tu już... M. To jest to miejsce! (1) Naprawdę miejsce w którym można dobrze zjeść i przede wszystkim bar na... Stefan Miejsce do którego chce się wracać :) (1) Bez pucki mogę szczerze polecić to miejsce. Posiada to czego oczekuje od... KlawyDejw Polecam! (1) Bardzo dobra amerykańska restauracja. Od progu powitali nas mili panowie z... Adriana Jakość w dół a ceny w górę (1) Byłem stałym klientem restaruacji od ponad 3 lat. Najpierw chodziłem do... Mateusz rozczarowana nowa karta (1) W Billy's (Madison) zawsze bylo pysznie, klimatycznie i przesympatycznie...... czarna_mamba obsługa nadrabia jakość potraw.... (1) Klimat w porządku, obsługa sympatyczna i zabawna, nie trzeba jej nigdy... ap-ch Polecam ! (1) Dziś trafiliśmy tam po raz pierwszy i z całą pewnością wrócimy! Po pierwsze... Karola pycha (1) za kazdym razem bardzo mi smakuje a chodze czesto :) karta sie zmienia ale... pati Kapitalna restauracja tylko ją polecać ;)) (1) Bardzo smaczne jedzenie ale ten stek był cudowny odczuwałam każdą nutę smaku... Aga polecam! pycha i bardzo miło:) (1) Do Billy'ego trafilismy w sobotę 8.11(w dniu walki Adamek-Szpilka)bylo... autorka American Dream w Trójmieście ;) (1) Fantastyczne miejsce. Ma wszystko czego można oczekiwać od dobrej... Tomek