dania niezgodne z menu, zimne i oszukane (1) zamówione caisto brownie, w karcie opisane jako podawane na ciepło - niestety... boski Pyyyychaaaa!!! (1) Wraz z żoną i synkiem jesteśmy po kolejnym udanym wypadzie do Billy's. Znamy... Maciej Pysznie ale wpadka też była (1) Zamówiliśmy zupę cebulową, krewetkową, dwa shake, zapiekane ziemniaki i... Duży Dżordż
pierwszy raz i na pewno nie ostatni :) (1) Kilkakrotnie przechodziłam obok tej restauracji aż się w końcu udało tam... miesocholiczka smacznie,sprawnie w dodatku piekne widoki (1) Obsługa na najwyższym poziomie,nie spotkałam się z taka dbałością o klienta... Binia Absolutnie polecam - pełny profesjonalizm, świetna kuchnia! (1) Miałam okazję organizować spotkanie rodzinne w lutym. Byłam niesamowicie... Sandra Pyszne steki ! (1) Po mojej pierwszej wizycie w Billys nad Motławą jestem pozytywnie zaskoczony... Magic Mega!! (1) Walentynki. W środku dzikie tłumy. Czekając w kolejce na stolik stała... J.P.P. Ok:) (1) Największy plus za wystrój i ubiór obsługi. Burgery smaczne, w pierwszej... zabol Mary - opinia (1) Wystrój idealny-przeniosłam się w miejscu i czasie. Jedzenie-hmm... facet z... Mary Jedna z najlepszych restauracji w Gdańsku (1) Profesjonalna obsługa, znająca sie swietnie na serwowanych daniach, co... Kasia06660 Tak właśnie powinno być w Amerykańskiej Restauracji (1) Szybko, tanio i miło, czego chcieć więcej? Krzysztof O każdej porze ;) (1) Miejsce odwiedziłam kilkukrotnie, i za każdym razem lokal wywarł na mnie duże... Monika Pyszna restauracja (1) Polecam tę restaurację,naprawdę dawno nie spotkałam sie z tak dobrym... Agnieszka Świetne miejsce! (1) Duży wybór potraw, jedzenie pyszne, porcje duże i serwowane w sensownym... enemi Zdecydowanie lepsza restauracja od tej w Madisonie (1) Zarówno pod względem jedzenia, obsługi jak i samego wystroju wnętrza - bardzo... M. POLECAM!!! (1) POLECAM! nie sugerujcie się opiniami ludzi, którzy wydają powierzchowne... Monika Mile zaskoczony (1) Byłem mile zaskoczony, gdy z żoną i przyjaciółmi postanowiliśmy wybrać się do... krzysiek godzina czekania na startery, z dań głównych zrezygnowaliśmy (1) Wcześniejsza rezerwacja dla 3 rodzin. Obiad w niedzielę. Trafiliśmy na miłego... klient Polecamy! (1) Pyszne jedzenie, pyszne drinki a do tego super obsługa! Zadowoleni Klienci