Billys (1) Bardzo miła atmosfera, profesjonalna obsługa jedzonko rewelacyjne , swieże... Marta Polecam (1) Wystrój i obsługa na bardzo wysokim poziomie. Klimat o wiele lepszy niż w... Jarew Amerykańskie jedzenie (1) Wystrój super, obsługa fachowa bardzo mila niespodzianka na koniec dla... Weronika
SUPER RESTAURACJA!! POLECAM !!! (1) Byłem już wielokrotnie w restauracji Sakarya, zawsze miła obsługa, ciągle... xxxxxxx NIE POLECAM !!! (1) Nie polecam , mięso w sosie Gorgonzola bardzo twarde , ryba NIJAKA , inne... marek Odradzam... (2) Zamówiliśmy kilka dań, między innymi kebab rybny (ryż, frytki, sałatka,... lakai Miłe zaskoczenie (1) Wszystkie knajpy otwierany w tym miejscu nie miały zbyt dobrej oceny.... czarnykolos wymaga zmian (1) Całkiem przyjemne miejsce, obsługa w zasiegu,stale dopytujaca sie czym... gość magia (1) powiem tak - rewelacja :) fajny klimat,wystrój,obsługa - Panowie maja pasje,... enej Zdecydowanie nie polecam (1) Zdecydowanie nie polecam 1.Mieso w "daniu firmowym" (sakarya) b.twarde,... Nina Fantastyczna restauracja (1) fantastyczne miejsce z doskonalym jedzeniem. Potrawy slusznej wielkości,... yty POLECAM!!! - DUŻO POZYTYWNYCH ZMIAN W LOKALU (1) Już kilka razy byłem w tym lokalu i zawsze byłem zadowolony. Teraz zaskoczyły... Jarek Rewelacyjna restauracja (1) Polecam wszystkim !!! Wyśmienite jedzonko :) gość Tesekküler, çok lezzetliydi (1) Myślałam, że nie ma w Gdańsku dobrych narodowych restauracji: z kuchnią... ola Mieszane odczucia... (1) Trochę rozczarowania po pierwszej wizycie, spodziewałem się jednak czegoś ...... K. sj - opinia (1) Jeśli ktoś chce poczuć lato w środku zimy, polecam. Atmofsera, potrawy i... sj Zdecydowane TAK (1) Moim zdaniem jedzenie rewelacja. Dawno nie jadem dania, w ktrym jest wicej... Tomi nareszcie kuchnia turecka w innym wydaniu niz buda z kebabem (2) Bardzo smaczne jedzenie, dobra obsługa, szef któremu zależy na stałych... asia