Bistro Lubię

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Warszawska 96

Pizza - niedobre ciasto (1) Przed chwilą zjedliśmy dwie pizze. Ciasto jest okropne, twarde - może za dużo... Agnieszka Gdańsk Chełm Rewelacja :D (1) Pizza pieczona w piecu ( rzadkość w małych osiedlowych pizzeriach)... Kasia takiego chamstwa jeszcze nie widziałam (1) zamówiłam pizzę.Pomijam prawie półtora godzinny czas oczekiwania, bo to... rozczarowana
TAK, TAK, TAK!!! (1) Super lokal- zaczynając od fantastycznego wystroju, na jedzonku kończąc.... Hanuka Do tej pory najlepsza dla mnie (1) Korzystam jedynie z dostaw do domu, obsługa dobra, elastyczność obsługi i... FunkyKoval Patryk - opinia (1) Jak dla mnie rewelacja i bardzo smaczne. Zamowilem zupe i danie główne +... Patryk ŚWIETNY LOKAL (1) świetny lokal, podam przykład. Dziś zamówiłem da volaille na obiad, po ok 20... Czaja Super jedzonko (1) Knajpa zdecydowanie godna polecenia, nowoczesny wystroj, jedzenie pyszne,... OLA Zdecydowanie polecam! (1) Dzisiaj po raz pierwszy zamówiłam pizzę z tego lokalu. To chyba najlepsza... Marta Pozytywnie!! (2) Bardzo pozytywne pierwsze wrażenie. Pizza pyszna, kawa również! Dziecko się... smakoszka pycha (1) byliśmy tam pierwszy raz i na pewno nie ostatni . zamówiliśmy makarony i były... zadowolona kiedyś było lepiej.... (1) Jeszcze parę miesięcy temu każdemu bym polecił. Teraz wg mnie zredukowali... mc dowóz (1) Pizza przyjechała ciepła (co w okolicy ujeściska to jest wyczyn nie dostępny... rEne fajne miejsce, godne odwiedzenia (1) wpadlismy tam z mezem przypadkiem. Bylismy wczesniej w firmie obok, ktora... ca Bez rewelacji (1) Zamówiłam raz, ale bez rewelacji. Dla mnie zbyt słone Basia Najlepsza knajpa !!! (1) Pewnie większość barów/restauracji dobre komentarze pisze sobie samemu. Nie... ja REWELACJA !!! (1) Uwielbiam! Bistro Lubię. Mało jest tak przyjemnych lokali, zwłaszcza na... Marta Lubię ;) (1) Idealnie, wybrałem się tam z żoną, córką i synem 2-letnim - krzykaczem - na... Michał - Ostrołęcka