Bistro Lubię

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Warszawska 96

Niestety coraz gorzej (1) Jestem na prawdę częsta klientka ... I raz jest na 6 , a następnym razem 1 .... Karolina zimna pizza (1) pizza zamowiona wieczorem,wiec raczej niema korkow.(3,5)km odleglosc dodam... eldriver Zmiany na gorsze (1) Zamawiałam tam wiele razy jedzenie na telefon, było ok. Niestety dwa ostatnie... była klientka
dobra pizza (1) Jak dla mnie, to podają tam b. dobrą pizzę. Jesteśmy z moim chłopakiem tam... stali bywalcy Gramatura to jakaś kpina! (1) Często zamawiałam jedzenie w bistro lubię, bo było smaczne, chociaż porcje... Była klientka NIE POLECAM (3) JEDZNIE OKROPNE,ZAMAWIAŁAM 4 ZESTAWY,DOSTAWA PO PONAD GODZINIE,JEDZENIE... MAGDA Jedzenie się pogorszyło- horror (1) Zamówiliśmy dziś pierogi, które dwa razy przyszły do nas SUROWE i twarde.... Agnieszka Za każdym razem b. dobre jedzenie (1) Muszę przyznac (warto pochwalic ludzi, którzy robią rzeczy dobrze), że... Iza Obsługa i kucharz do wymiany - totalna porażka! (1) Wystrój lokalu przyjemny i na tym koniec. Kolega z żoną zamówili pizzę "pół... Klient Rewelacja (1) Po słabszym okresie, Bistro wróciło do dawnej formy :) Znów bez obaw o... M. zmiany na gorsze niestety (1) kilka pierwszych wizyt bylo super. Ostatnia wizyta jest jakimś... aia Nigdy wiecej !!! (1) Zamowione danie to devolaile z frytkami i surowka.Cena 18 zl.Wrazenia :jakas... P Bardzo miłe miejsce (2) Małe, osiedlowe bistro okazało się dobrym wyborem w poszukiwaniu szybkiego... Dawid Bardzo zadowolony (1) Po przeczytaniu poprzednich opinii obawiałem się zamówić pizze z tego lokalu,... Kuba cos sie pozmienialo (1) niestety zgadzam sie z kilkoma wczesniejszymi komentarzami kilka tyg.... czesław :) Porcje jak dla dziecka, mięso bez smaku (1) Zamówiłem dwa dania z kurczakiem na wynos. Otrzymałem porcje jak dla dziecka:... co to za praktyki? Jedna z najgorszych pizzeri w Gdańsku (1) Niedziela godziny wieczorne, zamówilismy jedna duża hawajska ( 27 zł) na... Paweł brak jedzenia (1) zamówiłem szaszłyk - z frytkami -- az zaniemówilem ile frytek dostalem - po... don Już nie polecam (1) Tak jak przedmówca - parę m-cy temu naprawdę było warto. Teraz ciasto już nie... Fotfiter BYŁY stały klient (1) Jeszcze 2-3 miesiące temu poleciłbym każdemu, teraz jednak dużo się zmieniło... przemyska