Komunia (1) Miałem przyjemność być z żoną na obiedzie komunijnym w Zawijane. Mogę z... Tomek Pyszne jedzenie (1) Jedzenie bardzo dobre:) Kamila Masakra (1) Nigdy więcej. Nie polecam Ania
Rozczarowanie... (1) Przyszliśmy z mężem na niedzielny obiad. Kelnerka dopiero po pewnym czasie... ona i on Nie polecamy fatalne jedzenie (2) Dziś właśnie byliśmy na obiedzie w bistro zawijane wystruj ładny gorzej z... Rodzina pyszne jedzenie (1) Po dzisiejszym obiedzie muszę przyznać,że jestem mega pozytywnie zaskoczona... bea Raczej z narzeczonym już tam nie wrócimy (1) Zachęceni Kuchennymi Rewolucjami poszliśmy do Bistro Zwijane i raczej już nie... mallla Kolejna restauracja w Trójmieście, w której można delektować się smakiem dobrych potraw (1) Byłem w restauracji Zawijane Bistro z cała swoją rodziną. Muszę przyznać, że... Gość z Kościerzyny Jedzonko pyszne. (1) Jedzonko pyszne. Cała rodzinka się najadła. Szkoda tylko że nie jest to... Piotr 45 min czekania i nic, bon dla kucharza sie zapodzial. (1) dnia 31.03.2016r godz. koło 16.45. przychodzimy z mężem zamawiamy fante ja... Agnieszka bardzo długi czas oczekiwania + dania niezgodne z zamówieniem (1) 3 osobowa rodzina-2 napoje otrzymaliśmy w ciągu 5 minut, 3 napój (ten sam) po... Milena nie polecam (1) Nie polecam za drogo, male porcje, nie dobre jedzenie de volaille nie... xxx Pyszne (1) Do bistro pojechałam zachęcona Kuchennymi Rewolucjami i nie zawiodłam się !... Monika Niestety byłem tam w zeszłą niedzielę. (1) Witam, Odwiedziłem to miejsce przez przypadek. Jechałem z żoną do Pruszcza i... Grzegorz Drogo (1) Witajcie, Devolaj to jedyne danie w przystępnej cenie, a więc wizyta na raz... Kinia nie polecam (2) Wybraliśmy się z mężem i dziećmi na "walentynkowy" obiad do Bistro Zawijane.... Agnieszka polecam (1) z czystym sumieniem moge wam polecic bistro zawijane. de volayle, jak i piers... Anna B.drogo (1) Wizyta Gessler spowoduje napływ ciekawskich, ale przy tych cenach... Pawel Miejsce warte polecenia (1) jakosc potraw bardzo poprawna. W sumie restuaracje odwiedzilisym z Zona trzy... Mihau aż chce się wracać i na pewno będe już jestem stałym klientem (1) Po prostu rewelacja. Perfekcyjna i bardzo miła obsługa, przepyszne jedzenie,... AGNIESZKA I JACEK