Właściciele OW Perła Stegna - opinia (1) Jesteśmy klientem Biura Rachunkowego Noma od blisko 30 lat. Fakt tak... Właściciele OW Perła Stegna Krzysztof - opinia (1) Profesjonalnie, pomocnie, życzliwie. Zdecydowanie polecam. Krzysztof Rozrusznik Serwis - opinia (1) Bardzo dobra współpraca, jak najbardziej polecamy. Rozrusznik Serwis
Awa - opinia (1) Korzystam z usług biura od wielu lat.Przez ten czas nigdy nie żałowałam,że... Awa Joanna - opinia (1) Super biuro, które można polecić w 100%. Jestem bardzo zadowolona z usług... Joanna Joanna Flakowska - opinia (1) Wszystko jest zawsze na czas, fachowo. Panie zawsze udzielą pomocy, porady.... Joanna Flakowska Joanna Łoboda - opinia (1) Super biuro,super księgowe. Jestem zadowolona . Polecam serdecznie. Joanna Łoboda Tomasz - opinia (2) Z usług księgowych Noma korzystałem więcej niż rok i mocno polecam usługi... Tomasz Cezary M - opinia (1) Wszystko na wysokim poziomie Bdb kontakt Polecam ! Cezary M Olga - opinia (1) Super profesjonalne podejście do klienta. Olga Angelika - opinia (1) Moi rodzice od lat korzystali z usług firmy Noma, ja od niedawna przejęłam... Angelika Daniel - opinia (1) Jestem osobą, która prowadzi działalność od niedawna, Pani Małgorzata oraz... Daniel Michał - opinia (1) Ocena Biura Rachunkowego p. Małgorzaty nie może być inna niż zupełnie... Michał Damian - opinia (1) Z dużym zadowoleniem korzystam z usług Biura od 2018 roku - cenię za... Damian Filip - opinia (1) Pełen profesjonalizm i bardzo życzliwe podejście. Współpracujemy już od kilku... Filip Andrzej - opinia (1) Wyrażając swoją opinię musze podzielić się wrażeniami z usług jakie świadczy... Andrzej Joanna Kotecka - opinia (1) Bardzo fachowa obsługa, Panie z biura bardzo sympatyczne i pomocne. Polecam z... Joanna Kotecka Michał - opinia (1) Korzystam z usług Biura Noma od 2017 i mam same pozytywne odczucia i wrażenia... Michał Artur - opinia (1) Odnoszę bardzo pozytywne, wrażenia. Bardzo miła obsługa. Artur Joanna - opinia (1) Bardzo profesjonalne i przyjazne biuro. Korzystam z usług od kilkunastu lat i... Joanna