c.l.b. service - opinia (2) Podpisuję się pod wszystkimi ocenami. Trafiłem do biura Noma z polecenia i... c.l.b. service Halina D. - opinia (1) Profesjonalne , rzetelne Biuro Rachunkowe .Dokumenty i rozliczenia zawsze... Halina D. Katarzyna Klass - opinia (1) Pełen profesjonalizm.Doskonałe doradztwo.Jakość obsługi klienta na najwyższym... Katarzyna Klass
Joanna - opinia (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Joanna Przedsiębiorca - opinia (1) Profesjonalna obsługa, Biuro potrafiło odpowiednio doradzić i pomóc w... Przedsiębiorca Dorota - opinia (1) Bardzo profesjonalnia i miła obsługa. Dorota COBIS- Sławomir Kwiatkowski - opinia (1) Bardzo profesjonale biuro rachunkowe, udziela bardzo cennych porad przy... COBIS- Sławomir Kwiatkowski SWS Garage - opinia (1) Bezproblemowo. Jako przedsiębiorcy pozostaje mi dostarczyć dokumenty we... SWS Garage Magdalena - opinia (1) Współpracujemy z biurem rachunkowym już od 2 lat, kadra pomocna w każdej... Magdalena AG - opinia (1) Biuro godne polecenia, sprawna komunikacja, świetna współpraca a przede... AG Karol - opinia (1) Korzystam z usług ponad półtorej roku, i jestem bardzo zadowolony z obsługi.... Karol Dagmara M. - opinia (1) Super biuro. Z czystym sumieniem polecam. Super kontakt , zawsze pomocni,... Dagmara M. Przedsiębiorca - opinia (1) Kilkanaście lat współpracy już na liczniku, nie znam bardziej profesjonalnego... Przedsiębiorca AnnaN - opinia (1) Bardzo polecam biuro rachunkowe NOMA. Panie są mega rzetelne i zawsze... AnnaN Damian - opinia (1) Profesjonalne, rzetelne biuro. Miły i pomocny zespół zaangażowany w... Damian BeataD - opinia (1) Współpracuję z Biurem Noma już kilka lat, wcześniej byłam obsługiwana przez... BeataD Joanna - opinia (1) Biuro rachunkowe Noma oceniam na 6. Profesjonalna i miła obsługa, wszystko... Joanna Marcin - opinia (1) Zdecydowanie polecam!!! Od 2011r. prowadzę działalność i od samego początku... Marcin Adam Szopiński - opinia (1) Współpracuję z biurem od początku jego działalności, a wcześniej korzystałem... Adam Szopiński Ewa - opinia (1) Biuro rachunkowe godne polecenia. Współpraca to sama przyjemność :) Ewa