Grzegorz - opinia (2) Bardzo miła i profesjonalna obsługa! Grzegorz Michał - opinia (2) Generalnie wszystko trzeba załatwiać samemu to pierwsza rzecz. Druga sprawa... Michał J. - opinia (2) Współpracuję z Biurem już 7 lat, nie mam żadnych zastrzeżeń, wszystko dopięte... J.
autojacek - opinia (2) bardzo profesjonalna firma polecam wszystkim autojacek Jarek - opinia (2) Korzystam z usług B.R. Noma już kilka miesięcy i jestem bardzo zadowolony.... Jarek Magdalena - opinia (2) Bardzo miłe i rzeczowe panie. Pomogą, przypilnują, podpowiedzą. Polecam... Magdalena Katarzyna - opinia (2) Bardzo bałam się założenia własnej działalności, ale pod opieką pań z Nomy... Katarzyna Joanna - opinia (1) Bardzo wysoki standard usług. Wszystko jest dokładnie tłumaczone, rady są... Joanna Adam Szopiński - opinia (2) Gratulacje z okazji jubileuszu, trzymajcie tak dalej. Współpracuję od... Adam Szopiński Senicon - opinia (2) Najlepsze biuro z jakim miałam kontakt. Wszystkie płatności zawsze na czas, A... Senicon Tomek - opinia (2) Bardzo profesjonalna firma, p. Małgosia odpowie na każde zagadnienie... Tomek Aleksandra - opinia (2) Gorąco polecam: fachowo i rzetelnie. Wszystko dopilnowane, w terminie, widać... Aleksandra Dariusz - opinia (2) Super ! Znają się na robocie. Gorąco polecam Dariusz Agnieszka C. - opinia (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa! Pani Małgosia oraz dziewczyny zawsze... Agnieszka C. A&L Protective - Agnieszka - opinia (1) Najlepsze Biuro Rachunkowe! Pełen profesjonalizm, świetna współpraca,... A&L Protective - Agnieszka Mirosława A - opinia (1) Pełen profesjonalizm,doskonałe doradztwo.Panie bardzo miłe zawsze gotowe do... Mirosława A RP - opinia (1) Świetne biuro rachunkowe. Jestem klientem od wielu lat i nigdy nie zawiedli.... RP Beata D - opinia (1) Bardzo profesjonalna, godna zaufania firma. Korzystam z usług od wielu lat.... Beata D Piotr - opinia (1) Ogromne zaangażowanie w prowadzone dla przedsiębiorcy sprawy Piotr Magdalena - opinia (1) Korzystam z usług od prawie 10 lat. Pani Małgosia z dziewczynami udzielają... Magdalena